Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Eşinizle Uyumunuzu Arttıracak 7 Şey

partnerinizle uyumunuzu arttırın


Partnerinizle olan sevgi duygusunu ve yaşam enerjisini arttıracak basit bazı şeyler vardır. Bunları uyguladığınızda partnerinizle aranızdaki uyum artar.



Partnerinizle uyumunuzu arttıracak 7 Önemli Şey



1- Şakalaşma ve Espriler : Bir ilişkide gülmek ve eğlenceli bir hayat yaşamak önemlidir. Eşinize şakalar yapabilir ve onun esprilerine katılarak enerjinizi yükseltebilirsiniz.

2- Sohbet etmek: Pek çok ilişkinin en büyük hatası sadece belli konular hakkında odaklanıp konuşmak oluyor. Ama eşinizle gündem dışı pek çok konu hakkında sohbet edebilirsiniz.

3- Onunla vakit geçirmekten zevk alın ve bunu belli edin: Pek çok aşkı bitiren en önemli neden baş başa vakit geçirmemektir. Yemeğe gidebilir veya kısa bir tatil yapabilirsiniz.
[post_ad]
4- Arkadaşlarıyla buluşmasına izin verin ve siz de kendi arkadaşlarınızla buluşun. Bazen başka ortamlara girmek onu ne kadar sevdiğinizi ve neden onu seçtiğinizi size hatırlatacaktır.

5- Birbirinizden farklı olduğunuzu kabul edin ve bu noktalarınızı tamamlayıcı olarak kullanın. Siz yapbozun önemli iki parçasısınız.

6- Ona masaj yapın: Yorgun bir iş gününde ona masaj yapabilirsiniz ve ondan uygun bir zamanda masaj isteyebilirsiniz.

7- Ona sarılın ve çok sevdiğinizi söyleyin. İnsanlar nedense sevgilerini göstermez ve bunun yerine öfkeleriyle ortaya çıkarlar. Ona ne kadar değer verdiğinizi gözlerinin içine bakarak söylemelisiniz.


Eşinizle Uyumunuzu Arttıracak 7 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 16:55:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.