Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Derin Nefes Almanın Sağlığa Muhteşem 8 Faydası

derin nefes almak


Derin nefes alma yöntemlerini uygulayanlar ciğerlerde biriken toksinleri atar. Bedende biriken toksinler atılır. Kalp derin nefes alma sayesinde yavaşlar ve rahatlarız. Kısaca belli zamanlarda bu antremanı yapanlar bedene çok büyük bir iyilik yapmış olurlar.

Bu teknikleri uzman doktorunuza danışarak uygulayınız. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa uzman doktora danışmadan uygulamayınız.


Derin Nefes Almanın Sağlığa 8 Muhteşem Faydası



1- Derin Nefes Enerjiyi Yeniler.
Vücuda giren oksijen miktarı arttığında hücrelere enerji olarak döner. Bunu bir yakıt olarak düşünebiliriz. Bedenimiz en çok ihtiyaç duyduğu şey oksijendir.

2- Toksinleri Atarız.
Bedeni temizlemenin en güzel yolu derin nefes almaktan geçer. Vücutta pek çok toksin birikir. Bunlardan en tehlikesi solunum yolu ile attığımız Karbondioksittir. Bedene derin nefes sayesinde giren yüksek oksijen toksinleri birikmeden atar.

3- Derin Nefes Akciğerin Dostudur.
Derin nefes aldığınızda ciğerlerde biriken toksinlerden kurtulmuş olursunuz. Ayrıca ciğerlerin daha verimli çalışmasını sağlarsınız.

4- Stresin Düşmanı Derin Nefes.
Stresli ve öfkeliyken hızlı ve kısa nefes alırız. Çünkü enerjimiz kırılmıştır. Böyle durumlarda farkındalık uygulayın. Derin nefes alıp verin. Öfkenizin ve stresinizin azaldığını göreceksiniz.

5-Ümmi Sisteme Güç Verir.
Derin nefes almak güçlü bir enerji ve sağlık verir. Bu da vücudumuzun koruyucu hücrelerine güç verir.

6- Kalp Krizi Riskini Azaltabilir.
Kanda dolaşan bol oksijen damarlarda tıkanıklığı engelleyebilir. Kalp krizi ile ilgili yapılan araştırmada nefes darlığı birinci sırada sebep olarak geliyor.

7- Zayıflamanıza Yardımcı Olabilir.
Doğru şekilde yapılan nefes çalışmalarında yağ yakımı artmaktadır. Bedendeki fazla yağı oksijen yakarak enerjiye çevirir.

8-Beyinsel Faaliyetleri Geliştirir.
Okuma, odaklanma ve konsantrasyonu arttırır. Beyin işlevlerini yerine getirmek için oksijene ihtiyaç duyar. Derin nefes antremanları beyine gerekli oksijeni sağlayabilir.




Derin Nefes Almanın Sağlığa Muhteşem 8 Faydası Reviewed by bilgierdemdir on 11:08:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.