Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Yüksek Bilince Ulaşmanızı Sağlayacak 10 Büyük Gerçek

yüksek benlik


Öz benliğiniz ve siz farklı noktalardasınız. Hayatınızın temel amacı yemek içmek ve uyumakla sınırlı değil. Daha yükseklerde farklı bir amaç için bu dünyada var oldunuz. Eğer detaylı bakarsanız tüm denklemler siz var olasınız diye bir araya geldi. İşte yüksek bilincinize ulaşmanızı sağlayacak ve sizi asıl amacınıza ulaştıracak 10 Büyük Gerçek.



Yüksek Bilinç Nedir?

Yüksek bilinç veya benlik temel olarak aslında sizsiniz. Ama bu bilinç düzeyinden çok önce ayrıldınız. Bu bilinç düzeyi doğduğunuz anda yerini normal bilince bıraktı. Peki tamamen sizi bıraktı mı? Hayır yüksek bilinç düzeyine ulaşabilir ve hayatınızı yükseltebilirsiniz.


Yüksek Bilince Ulaşmanızı Sağlayacak 10 Şey

1- Egonu Anla: Şu anda zihnin bir yansıma yaratıyor. Buna ego diyoruz. Gerçek zihninde yaşayan ses ve düşünce sen değilsin. Sen çok daha yüksek bir algı düzeyindesin. Egonu fark et.

2- Bilinçaltına Ulaş: Bilinçaltın o kadar derinde değil ve çoğu zaman yüzeye çıkıyor. Aklına gelen fikirlerden tut; korkularına kadar hepsi bilinçaltının sana ulaşmasından kaynaklanıyor. Onu senden ayrı bir bölüm olarak düşünme...

3- Hayal Kur: Bilinçaltının anahtarı hayallerden geçer. Yüksek bilince ulaşmak için hayallerini kur ve onları serbest bırak...

4- Negatif Duygularından Arın: Yüksek benlik Duygularını temizlemeni ister. Çünkü Yüksek bilinçte negatif duygulara yer yoktur. Yapman gereken Çakralarını açmak ve duygularını temizlemektir. Çakra açmak için linke >>>Tıklayın.


5- Meditasyon Yap:  Zihnini arındır 10 dakikalık sakinleştirici bir meditasyon ile yüksek bilince bir adım daha yaklaşabilirsin.

6- Farkındalık ile Hayatını Şekillendir. Hiçbirimiz anda şimdide değiliz. Bu yazıyı okurken bile kafamızdaki düşüncelere akıp gidiyoruz. Şimdiye odaklanırsan Yüksek bilince bir adım atarsın.

7- Dünyevi Arzularından Kop: Yüksek benlik farklı bir enerji türüdür ve sen nefsin ile mücadele edemiyorsan o kapı sana hiç bir zaman açılmayacaktır.

8- Sevgi Enerjisine Yönel: Yaşamdaki en büyük ve güçlü duygu sevgidir. Nefretin yıktığı her yerde sevgi tekrar filizlenir. Onun için sevgi enerjisini kalbinde hisset ve nefreti kalbinden sil at...

9- Özgür Ol: Düşüncelerinde ve fikirlerinde özgür ol ve yeni fikirlere ön yargı ile yaklaşma. Kısaca zihnini özgürleştir

10- Gerçeği Gör: Hayattaki en önemli gerçeği fark et. Ruhsal bir canlı olduğunu görmelisin. Sen sadece biyolojik varlık değilsin. Sen enerjisin. Bunu fark ettiğinde yüksek bilince giden yolun aydınlanacaktır.

Yüksek Bilince Ulaşmanızı Sağlayacak 10 Büyük Gerçek Reviewed by bilgierdemdir on 22:48:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.