Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Karşınızdaki Kişinin Maskesini 3 Yöntemle Düşürün

karşınızdaki kişinin maskesini düşürün

Herkes maskeler ile dolaşıyor şu zamanlarda. Karşımızdaki kişinin gerçek düşüncelerini öğrenmek ve onun maskesini düşürmek için 3 yöntemi mutlaka deneyin.


1- Onu kızdırın. İnsanlar tartışma ortamlarında ve gergin ortamlarda daha çok maskelerinden sıyrılırlar. Kızan bir insan genellikle sakladığı düşünceleri söyler. Biraz ortamı gerecek şekilde konuşursanız gerçek düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

2- Onun şakalarını dikkatle izleyin. Çoğu insan şaka yoluyla gerçeği söyleyebilir. Onun için ortamı biraz şakalaşmaya çekin. Dikkatlice yaptığı şakaları analiz edin.

3- Ona fazla güven hissettirin. İnsanlar çok güvendikleri insanlara çoğu şeylerini açık ederler. Genellikle güvendiğimiz insanların yanında maskelerimiz düşer. Gerçek düşüncelerini öğrenmek için bu güven ortamını ona hissettirin.

Karşınızdaki Kişinin Maskesini 3 Yöntemle Düşürün Reviewed by bilgierdemdir on 21:45:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.