Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sezgisel Gücünüzü Arttırmanın 5 Güçlü Anahtarı

sezgisel gücünüzü arttırmanın yolları

Kimine göre hayat rastlantılar ve şanslı bir zardan ibarettir. Kimilerine göre ise Yaratıcının eseridir. Yaşamı bilimsel yollardan açıklayabilirsiniz ama yine de bir şeyler eksik kalacaktır. Burada devreye sezgilerimiz ve içgüdülerimiz girer.

Bir yangında içgüdülerine güvenerek o yangındaki patlamadan kurtulan itfaiyeciler mesela. Bu tamamen içgüdüsel midir? Evet! İçgüdülerimizin en temel anahtarı bilinçaltıdır. Fakat sadece bilinçaltı ile açıklanamayabilir.

Kötü bir şey olacağına dair güçlü bir his hissettiğiniz olmadı mı hiç? Ailenizden birinin hastalandığı veya kötü bir durumla karşılaştığı haberi bu histen sonra geliyorsa sezgileriniz açıktır demektir.

Sezgiler medyumluk gibi yorumlanmamalıdır. Bunlar avcı toplayıcı döneminde atalarımızdan bize miras kalan güçlü duyulardır sadece. Bunları anlayarak iç güdülerimizi geliştirebiliriz.

Sezgilerinizi güçlendirecek ve arttıracak 5 güçlü anahtar





Özgürce düşünün: Kendinizi kısıtlayan en büyük şey kendi iç dünyanıza koyduğunuz kilitlerdir. Sezgilerinizi arttırmanın en temel yolu zihninizi özgür bırakmaktan geçer. Herkes sihirli bir sözcük veya metin bekliyor gibi... Ama gerçek sizde saklıdır. Zihninizi özgür bırakmadığınız müddetçe görüşünüz yükselmeyecektir.

Bu imajinasyonu yapın: Sevdiğiniz bir mekanı hayal edin ve orayı tam anlamıyla aklınızda canlandırın. Gözlerinizi kapatın ve diyelim ki bir sahildesiniz. Kumların ayağınızdaki bıraktığı sıcaklığı hissedin. Sahilin kokusunu ve denizin nemli havasını. Yoğunlaşarak bunu 15 dakika uygulayın.

Titreşimleri hissedin: Tüm evren bir titreşim yayar. Her şey titreşir. Bu titreşimlere odaklanın ve onları hissedin. Birinin çevresine yaydığı titreşim onun hangi duyguları yaşadığını gösterebilir. Odaklanın ve çevrenizdeki titreşimi yakalayın.

İçgüdülerinizi Dinleyin: Bir olayda hislerinizi dinleyin ve ondan yardım isteyin. İç güdülerinizi ne kadar çok dinlerseniz o kadar güçlenecektirler.

Enerjinizi dengeleyin: Sezgileriniz ancak onlara güvenirseniz gelişirler. Duygularınızın negatif olduğu bir ortamda egonuz negatif sahte sezgiler üretecektir. Bu sizi yıpratacaktır. Onun için Ruhsal enerjinizi dengelemeniz önemlidir. Enerjnizi dengelemek için olumlama yapın ve meditasyona zaman ayırın. Ruhsal olarak güçlü ve dengeli olursanız sezgileriniz çok artacaktır.

İlgili Yazımız >>> Sezgisel gücünüzü arttırmanın 5 yolu [post_ad]
Sezgisel Gücünüzü Arttırmanın 5 Güçlü Anahtarı Reviewed by bilgierdemdir on 22:03:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.