Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Yürüme Şekline Göre Karakter Analizi

yürüme şekline göre karakter analizi


Yürüme şeklimiz bizimle ilgili bazı ipuçları verebilir. Başkalarının yürüyüş şekillerine bakarak temel bazı fikirlere ulaşabiliriz. Mesela yapılan araştırmalar üzgün hisseden kişilerin omuzları düşük olarak, mutlu kişilerin ileriye doğru atılarak yürüdüğünü söylüyor. Peki tam bir analiz yapmak istersek...

Yürüme tarzına göre karakter analizi

Hızlı adımlarla yürüyen kişiler

Hızlı adımcı bir kişiyseniz. Çabuk karar veren ve her şeyin çabuk olmasını isteyen bir yapınız var diyebiliriz. Kesin kararlar alan bir insansınız. Doğru bildiklerinizden asla şaşmazsınız. Hırslı ve inatçı bir tabiatınız vardır.

Yavaş adımlarla yürüyen kişiler

Yavaş adımlarla yürümeyi seviyorsanız. Telaşlı bir durumda bile olsanız sakin kararlar alabilen bir insan olduğunuza işaret edebilir. Sabırlı ve bazen yavaş kararlar alan bir yapınız olabilir. Genellikle sakin bir tabiatınız vardır.

Başı önünde yürüyen kişiler

Genel tabiatınız sakin ama aynı zamanda etkileyici fikirler bulabilen bir insansınız. Düşünmeyi, okumayı ve iç dünyanızda vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Hayal gücünüz çok güçlü olabilir. Kelimelerle aranız genellikle iyidir.

Etkileyici yürüyen kişiler

Başları yukarıda ve emin adımlarla yürüyen kişiler genellikle kendine güvenen, sosyal ve dışa dönüktürler. Kişisel başarıya önem verirler. Aceleci olabilirler. Dış görünüşe önem verebilirler.

Düşük omuzlarla yürüyen kişiler

Genellikle mutsuz hissediyorsanız ve depresyonda iken bu şekilde yürürüz. Ayaklarınızı sanki sürükleyerek yürüyorsanız hayatınızdan memnun olmadığının işaretini veriyorsunuz. Negatif ve kötü hisseden kişiler bu şekilde hareket edebilirler...

Uçar gibi yürümek

Pozitif bir enerji ile dolusunuz. İleri doğru atılarak keyifli ve sanki dans edercesine yürüyorsanız mutlu ve pozitif hissediyorsunuz. Enerjinizi koruyor ve iyi ve güzele odaklanıyorsunuz...


Yürüme Şekline Göre Karakter Analizi Reviewed by bilgierdemdir on 22:12:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.