Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Burçların En Büyük Korkuları Nelerdir?


Burçların genellikle olumlu yönleri çok fazla yazılır. Burcunuza göre en büyük korkunuzu merak ediyorsanız mutlaka bu yazımızı okuyun. İnsanların hayatları boyunca belli korkuları vardır. Peki burçların en büyük korkuları nelerdir.



Burçların En Büyük Korkuları

Koçlar (21 Mart - 19 Nisan): Dostlarını Kaybetmek
Koçları savaşçı ve mücadeleyi seven kişiler olarak biliriz. Ama en büyük korkuları dostlarıyla bu kavgacı huyları yüzünden aralarının açılmasıdır. Kısaca dostlarını ve sevdiklerini kaybetmek onlarla küsmek en büyük korkularıdır.

Boğalar (20 Nisan-20 Mayıs): Yetersiz olmak
Boğaların maddi yönü çok kuvvetlidir. Paraya ve maddeye çok önem verirler. Bu onlarda yetersizlik hissi yaratır. Kısaca ailesine finansal olarak yeterli olmamak boğanın en büyük korkusudur. Maddi kayıplar ve finansal yetersizlikler boğayı çok korkutur.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): Kandırılmak
Karakterlerin gereği olarak genellikle ikilem içinde kalan ikizler için en büyük korku bu ikilemlerden doğacak kandırılmadır.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Evden Uzaklaşmak
Yengeçler biraz agorafobiktir (açık alan korkusu) Evleri onların kaleleridir. Genellikle ne kendileri ne de ailelerinin evden çok uzakta olmasını isterler. Yabancı ülkelerde yapılan uzun tatiller onlara göre değildir.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Bastırılmak
Aslanlar baskın karakterlerdir. Ama en büyük korkuları başkaları tarafından baskı ve eziyet görmektir. Bu onlar için tahammül edilemeyecek bir duruma neden olur. En büyük korkuları baskı ve çaresiz hissetmektir.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Kusurlar
Mükemmeliyetçi başakların en büyük korkusu hayatlarında hatalar yapmaktır. Kusurlara tahammül edemezler. Korkuları kendi iç dünyalarında kurdukları mükemmel düzenin bozulmasıdır.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): Yalnızlık
Romantik ve sosyal olan teraziler için en büyük korku yalnız kalmaktır. Onları bu konuma sürükleyecek her şeyden kaçarlar. 
[post_ad]
Akrep (23 - 21 Kasım): İlişkilerinde Aldatılmak
Akrepleri genellikle karanlık ve derin kişiler olarak tanımlarlar. Fakat onlar aynı zamanda çok hassas kişilerdir. Akreplerin en büyük korkuları eşleri tarafından aldatılmaktır.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Kapalı alanlar
Gezmeyi ve eğlenmeyi seven (parti insanları) Yaylar için en büyük korku kapalı bir alanda mahsur kalmaktır. Bu onların en derin korkularıdır.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Başarısızlık
İşkolik oğlaklar için tabii ki en büyük korku başarısızlıktır. Onlar işlerine duydukları bağlılık ve saygı yüzünden başarılı olmak isterler. Gölgede kalmak ve başarısız olmak istemezler.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat): Bağlılık
Özgürlüğüne düşkün kovalar için ciddi iş kurumları ve sıkıcı evlilikler en büyük korkularıdır.

Balıklar (19 Şubat-20 Mart): Sorumluluk
Hayalperest ve başına buyruk balıklar için tabii ki bir iş yerinin veya bir ailenin sorumluğunu almak çok zorlayıcı bir durumdur. Onlar çocuk ruhludur ve asla büyümek istemezler. Hayatın gerçeklerinden ellerinden geldiğince kaçarlar.


Burçların En Büyük Korkuları Nelerdir? Reviewed by bilgierdemdir on 21:39:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.