Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İstemenin 5 Büyük Sırrı


Neden isteklerimiz ve dileklerimiz yerine gelmez. Şöyle bir düşündüğümüzde ne kadar çok istesek ve dilesekte pek çok şey hayatımıza girmez. Bir dilek tuttuğunuzda ve bir dua ettiğinizde çok istediğiniz şey olmaz. Dualarımızda ve hayallerimizde isteklerimize ulaşmak isteriz. Peki istemenin gerçekten bir sırrı var mı? Öncelikle hemen cevap verelim



EVET VAR!

İsteklerimizi gerçekleştirmek için bu 5 sırrı hayatınıza dahil edin.

Kalbin Gücü
İsteklerinizi dilerken kalpten dileyin der eskiler. Peki ama neden yapılan araştırmalar kalbinde aynı beyin gibi duyguları algılama gücü var. Bir duyguyu tam bin kat daha fazla algılıyor ve enerji yayıyor. Hani bir acı yaşadığımızda bunu kalbimizde hissederiz ve kalbim kırıldı deriz. İşte öncelikle kalpten istemeyi hayatınıza dahil etmeniz çok önemlidir.

Hayal Kurmanın Gücü
İsteklerimiz için hayal kurarız. Ama onları olmuş gibi hissetmek ve hayal etmeye imajinasyon çalışması diyoruz. Hayallerinizi yoğunlaştırın ve olmuş gibi hayal kurun. Göreceksiniz dileklerinize daha kolay ulaşacaksınız.
[post_ad]
Çekim Gücünü Kullanın
Temelde hepimizin bir çekim gücü vardır. Dileklerinizi olması için kendinize çekmelisiniz. Bunun için dileklerinizi olumlama cümleleri ile birleştirip her gün olumlama yapmalısınız. Mesela Güzel bir arabam var ve severek biniyorum gibi araba dileği için...

İnanın ve Güvenin
En büyük etki bu aslında duanızın veya dileğiniz olacağına olan inancınız ve güveniniz bu çekimi güçlendirecektir. Hayatınızda en büyük güç sizin içinizde saklı unutmayın.

Fırsatları Yakalayın
Bunları yaptığınızda dileğinizle ilgili bazı fırsatlar çıkacak karşınıza bunları fark edin ve fırsatların sizi bulmasına izin verin.



İstemenin 5 Büyük Sırrı Reviewed by bilgierdemdir on 21:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.