Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kan grubunuz kişiliğiniz hakkında ne bilgi veriyor?


Taşıdığımız kanın grup özellikleri aynı zamanda kişiliğimizle ilgili bilgi verebilir mi? Genel istatistiklerden çıkarılmış bu sonuçlar ile bir cevap alınmış aslında. Kan grubumuz sadece fiziksel değil mental yaşamımızda da etkili olabilir...


KAN GRUBU 0 OLANLAR

0 kan grubu insanlar kendileri için yüksek standartlar belirleyen ve bunları başarmak isteyen kişilerdir.

Genellikle bir liderdir, mükemmel sezgilere sahiptir ve diğer kan türlerinden daha iyi stresli durumlarını yönetebilir. Bu grup atletiktir ve kendinden emin olma eğilimindedir ancak başkalarına duyarsız ve biraz duygusuz olabilme ihtimalleri vardır.

0 grubu ve AB grubu ile çok iyi anlaşırlar.

KAN GRUBU A OLANLAR


Araştırmalara göre  Japonya'da nüfusun% 74'ünün kan türü "A" dır. Türkiye'de ise bu oran % 40 tır. A'nın diğer kan türlerine göre daha hassas bir yapıya sahip olduğu söyleniyor çünkü stres bağışıklıklarını zayıflatıyor.

A tipi kan olanlar diğer kan türlerine göre daha endişeli ve daha az güveniyorlar. Strese karşı savunmasızdırlar. Genellikle içe dönüktürler, A tipi kişilikler, bilim, matematik ve araştırma gibi entelektüel araştırmalarla bağlantılı olma eğilimindedir. En iyi bağımsız olarak çalışırlar, ancak başkaları ile işbirliği yapmada da iyidirler.

Kan türünün kişilikleri tutkulu olabilir, ancak birisiyle yakınlaşmadan önce güven duymak isterler. Çok sabırlı ve mükemmeliyetçi olma eğilimindedirler.

A tipi kan grubu olan insanlar, diğer A tipleriyle veya AB kan grubu ile uyumludurlar.



KAN GRUBU B OLANLAR


B tipi bir kan grubu kişiler yaratıcı olma eğilimindedir; Empatik, duygusal ve zekidirler. B kan türleri kendi kendine odaklanabilir ve sonuçta bencil olabilirler, ancak hayatta en önemli konumda olma eğilimindedirler. Sözlerinin eridirler. Aynı zamanda zeki ve akılcı düşünmeyi severler. Kısaca mantık onlar için önemlidir. Aynı zamanda duygusal bir yapıları da vardır

Sağlık açısından en çok kronik yorgunluk çekerler

Kan tipi B diğer B grubu ile ve AB grubu ile iyi anlaşır
[post_ad]
KAN GRUBU AB OLANLAR


AB grubu hem A grubunun hemde B grubunun özelliklerini taşıyabilir
AB kan grubu büyüleyici, maneviyata bağlı, rahat, değişime açık ve dostça olabilir. AB kan grubu kişilik olarak çok bireysel ve diğer insanlardan farklı olmayı tercih eder.

Kan grubu AB, diğer AB'ler dahil olmak üzere kan türlerinden hepsi ile uyumludur.


Kan grubunuz kişiliğiniz hakkında ne bilgi veriyor? Reviewed by bilgierdemdir on 20:52:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.