Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltında Takılı Kalan 4 Düşünce



Bilinçaltımız (bilinçdışı) aslında bilincimizden çok farklı değildir. Sadece bizim bilinçli olarak ulaşamadığımız bir bölümdür. Uykuda rüya görürken ve hipnoz esnasında bilinçaltımıza ulaşabiliriz.

Bilinçaltımız bir arşivleme sistemidir. Tüm yaşamımız an ve an oraya kayıtlıdır. Bu kayıtlar bazen bilincimize sürekli gelerek bizi rahatsız edebilir. Bilinçaltında kalan 4 düşünceyi ve düzeltme yollarını sizinle paylaşalım.


1- Büyük Kayıplar
Sevdiğimiz birini kaybettiğimizde bilinçaltı bunu kabullenmez. Bu yüzden büyük bir travma yaşarız. Çözümü ise sevdiğimiz kişinin ölümünü değil güzel anılarına yönlenmemizdir. Ölüm kelimesi yerine artık aramızdan ayrıldı kelimesini kullanabilirsiniz. Güzel ve hoş anılarınızı sevgiyle hatırlayın.

2- Aşk Yarası
Bilinçaltı eş seçimine çok önem vermektedir. Siz birine aşık olduğunuzda bu kişinin %100 doğru kişi olduğunu düşünürsünüz. Ama gerçek belkide öyle değildir. Aşk bilinçaltının takılı kaldığı olaylardan biridir. Bunun için hayatta herkesin seçim hakkı olduğunu ve onun sizi seçmediğini kabul etmeniz önemlidir.


3- Çocukluk Korkuları
Hadi itiraf edin hala çocukken yaşadığınız korkuların bir kısmı sizinle birlikte. Çocukken izlenen korku filmlerinden tutun kedi veya köpek fobisine kadar. Bilinçaltımız çocukken çok daha duyarlıdır ve bu bizde takılı kalır. Bunun için bilinçaltına artık büyüdüğünüzü anlatın. Zihninizde ona yönelin ve çocukluğunuzla konuşun.

4- Utanç Duygusu
Hala bazen rezil olduğunuz bir an aklınıza geliyorsa bilinçaltınız devrede demektir. Bilinçaltının takılı kaldığı bir diğer noktada utançtır. Bunun için hayatın bu yönünü kabul edin. Hepimiz hata yapabilir ve komik duruma düşebiliriz. Herkes bize güldüyse sizde kendinize gülün

Hayat bu gülün geçin ve hayatı yaşamaya bakın. Unutmayın dünyaya bir kere geliyoruz :)


Bilinçaltında Takılı Kalan 4 Düşünce Reviewed by bilgierdemdir on 21:36:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.