Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

5 Adımda Düşünce Gücünü Kullanın



Yaşam basittir; yaşam aynı zamanda çok karmaşıktır. Bu ikisi arasında ince bir çizgi vardır. Her şey kazanmakla veya parayla ilgili değildir mesela. Bu bizim oluşturduğumuz bir kavramdır. Düşünce gücü'de hem basittir hem de karmaşıktır. Bir bilgisayar düşünün temelde karmaşıktır. Ama siz onu sadece bir düğme ile açabilirsiniz. O halde ilk adım

İlk adım düşünce gücü aslında basittir.
Karmaşık bir hale getirdiğimiz bu olay günlük yaşamın içindedir. Şöyle düşünün toprağa bir tohum ektiğinde onun nasıl büyüyeceğine kafa yormazsın.


İkinci adım tohumları ekin.
Sadece düşünün ve nasıl olacağına kafa yormayın. Düşüncelerinizi evrenin uçsuz bucaksız tarlalarına ekin göreceksiniz bir süre sonra hayalleriniz gerçekleşecek. Zorlayarak olması gerekenden önce bir şey olmaz.

Üçüncü adım düşünce gücü zorlamaya gelmez.
Düşünce gücünün sırrı budur. Onu serbest bırakacaksınız. Bu sayede göreceksiniz ki her şey istediğiniz şekle girecektir. bunun için hisler çok önemlidir.
[post_ad]
Dördüncü adım hislerinizi ve duygularınızı devreye sokun.
Düşünceleri en güçlü şekilde yukarı çıkaran şeyler duygularımızdır. Onları devreye alın göreceksiniz düşünceleriniz gerçekleşmeye başlayacaktır. Ama tabii ki bunun için inanç gereklidir.

Beşinci adım İnanın
Önce siz inanın. Olması imkansız dediğiniz bir şeyin düşünce gücüyle olması imkansızdır. İnancınızı yükseltin ki olasılıklar sizden yana dönsün.


5 Adımda Düşünce Gücünü Kullanın Reviewed by ender on 19:36:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.