Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Zihni Rahatlatmanın 5 Etkili Tekniği


Zihnimiz gün boyu pek çok konuşma ve tartışmanın içinde kalıyor. Yoğun bir günün ardından dolu ve problemli bir zihin ile başbaşa kalıyoruz. Bu durumda ne yazık ki düzenimiz bozuluyor ve yorgunluk hissediyoruz. Fakat zihnimizi boşaltmak çok kolay. 5 adımı size yazalım.
Eğer düşüncelerinizin gücünü anlayabilseydiniz. Hayatınız boyunca asla negatif düşünmezdiniz. Peace Pilgrim


1- Karalama Yapmak
Zihninizi rahatlatacak harika bir eylemdir. Bir kağıt ve kalem alıp çizim yapmaya başlayın. Öylesine bir karalama yapın. Serbestçe çizin. Bir obje veya bir şey çizmeye çalışmayın. Soyut çizim yapın. Zihninizin rahatlayacağını göreceksiniz.

2- Şarkı Söylemek.
Eğer duştaysanız güzel bir şarkı söylemenin zamanı geldi. Evet zihninizi rahatlatmak ve boşaltmak istiyorsanız sevdiğiniz bir şarkıyı söylemeye hemen başlayın.
[post_ad]
3- Bilmediğiniz bir dili konuşmaya çalışmak.
Uzmanlar bilmediğimiz bir dili konuşurken çok rahatladığımızı söylüyorlar. Peki bilmediğimiz bir dili nasıl konuşuruz. Varsayalım İtalyanca konuşmaya çalışalım. Burada ana tema tamamen kafadan atarak ve onların diline benzetmeye çalışarak konuşmak bu sizi çok rahatlatacaktır.

4- Farkındalık yapmak.
Şu anda kalarak şimdiye odaklanmak zihni temizleyecek bir adımdır. Hemen denemelisiniz.

5- Kısa meditasyon yapmak.
5 dakikadan uzun sürmeyecek nefes takip edilecek bir meditasyon uygulayın. Göreceksiniz zihniniz çok hızlı şekilde rahatlayacaktır.


Zihni Rahatlatmanın 5 Etkili Tekniği Reviewed by ender on 20:11:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.