Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltının Pek Bilinmeyen 5 Sırrı


Bilinçaltı hayatımızın büyük bölümünü yönetmektedir. Bu artık bilinen bir gerçek. Bilinçaltı düşünce durumumuzdan, duygu durumumuza kadar her şeyi belli seviyelerde bizim adımıza kontrol etmektedir. Fakat bilinçaltının bilmediğimiz pek çok sırrı daha vardır.



Bilinçaltının Beş Bilinmeyen Sırrı

1- Bir konuda aklınıza gelen ilk fikir genellikle doğrudur.
Pek çoğumuzun farkında olmadığı bir şey bir konu hakkında ilk düşündüğümüz şeyler genellikle doğrudur. Bunu sağlayan ise bilinçaltıdır. 

2- İlk izleniminiz genellikle doğru çıkar.
Bir kişi veya olay hakkındaki ilk izleniminiz genellikle doğru çıkar ve bunu daha sonra fark edebilirsiniz. 

3- Birini düşünmeye başladığınızda bir telepatik köprü açılmış olabilir.
Rus bilim adamları bilinçaltının telepatik olarak belli veriler alıp verebildiğini iddia ediyorlar. Bu ne kadar doğru bilemeyiz ama bazen birisi aklınıza geldiğinde boşuna gelmemiş olabilir.
[post_ad]
4- Davranışlarınızın temeli bilinçaltınızın eseridir.
Bilinçaltınızdaki kararlar bilincinizden üstündür. Kısaca eğer bilinçaltınızda sigarayı bırakmayı yükleyebilirseniz sigarayı bırakmanız daha kolay olmaktadır. Davranışlarımızı ve alışkanlıklarımızı bilinçaltımız verebilir.

5- Bilinçaltını yönetirsen geleceğini şekillendirirsin.
Bilinçaltı mükemmel bir işçidir. Senin gece gündüz çalışacak ve fikirlerini yükseltecektir. Tek yapman gereken ona doğru şekilde yönelmendir. Bunun için olumlamalar çok önemlidir.




Bilinçaltının Pek Bilinmeyen 5 Sırrı Reviewed by bilgierdemdir on 21:26:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.