Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Yarın için kaygı duymamak için 5 yöntem


Zor bir dönemden geçiyoruz. Sıkıntılarımız artıyor. Maddi ve manevi olarak bizi zorlayan bir dönem. Hepimiz iyi veya kötü yarın için endişe ediyoruz. Fakat aslında yaşam bize sadece şunu söyler anı yaşa.


Kaygı duymamak için 5 yöntem

1- Hiç bir şey düşündüğün kadar kötü değildir. İstediğin kadar kötümser ol hiç bir şey düşündüğün kadar kötü değildir.

2- Objektif olarak durumunu değerlendirmeye çalış. İnsanlar genellikle kendi durumlarına objektif bakamazlar. Bu da olayları doğru değerlendirmenizi engeller.

3- Sabırlı ol. Eğer sabrın beklemek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sabretmek aynı zamanda durumu iyileştirmek için ilerlemektir. Yolunuz açılana kadar doğru anlar için sabretmek kaygınızı azaltacaktır.
[post_ad]
4- İyi tarafından bakmayı öğren. İnsanların yaptığı en büyük hata her şeye negatif taraftan bakmalarıdır. Fakat her zaman iyi taraflar vardır.

5- Enerjini topla ve durumunu iyileştirmek için mücadele et. Kimse seni engellemiyor senin kendini engellediğin kadar. Gerekirse mücadele için hazır ol ve unutma hayatını değiştirecek güç sende saklı.


Yarın için kaygı duymamak için 5 yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 09:02:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.