Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Affetmenin Ötesindeki Gizem


Neden affetmeliyim? Birisi beni üzdüğünde veya kalbimi kırdığında onunla olan ilişkimi kesmek en doğal hakkım değil mi? Evet bu bizim en doğal haklarımızdan biri. Fakat affetmenin gizemli bir enerjisi vardır. Doğu mistisizm öğretilerinden tutun ve sufi öğretilerine kadar affetmenin derin ve güzel gücünden bahseder.

O halde küs olduğumuz kişilerle barışmak ve hatta ilk adımı atmak bize büyük bir enerji verecektir. Küserek geçirdiğimiz her an kişisel enerjimiz düşüyor ve mutsuzluğa çekiliyoruz. Affetmenin gerçek özü sevgi ve huzurdan geçer. Sabah uyandığınızda yaptığınız şeyleri düşünmeyi bırakın. Karşı taraf için de öyle

Hepimiz insanız ve hayat böyledir.
Affet ki ruhun ferahlasın seni bağlayan o derin zincirler çözülsün.
Affet ki yarın için yeni bir çizgi çizmeye vaktin olsun.
Affet ki geçmiş artık geçmişte kalsın.
Affet çünkü affettiğinde hayat sana bambaşka bir hayat verecek ve şans kapısını açsın.

Tabii ki bu tamamen senin kararın, gönlünde öfke yerine bağışlanma duymak istediğinde tek yapman  gereken affetmektir.

Güzel bir gönle kötülük isabet eylemez. Yaralandıklarımız var. Kanatımız kırık olsa da yüreğimizin güzelliği yeter bize.

[post_ad]
Affetmenin Ötesindeki Gizem Reviewed by bilgierdemdir on 08:53:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.