Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Evrensel Enerjinizi Yükseldiğini Gösteren 5 Şey


Bedensel enerjimiz olduğu gibi üst benliğimize bağlı evrensel bir enerjimiz vardır. Bu ruhsal ve güçlü bir enerjidir. Evrensel enerjimiz yükseldiğinde, hayatımızda pek çok şey değişir. Bunlar küçük ve büyük değişiklikler olarak gözükür. Çoğumuz bu değişiklikleri tam olarak anlayamayız. Çünkü olaylar çok doğal olarak gelişir.

Evrensel Enerjinizin Arttığını Gösteren 5 Şey

1- Sezgileriniz Arttıysa
2015'ten başlayarak pek çoğumuzun sezgilerinde artış olduğu söyleniyor. 2016'da bu süreç devam etti. Evrensel enerjimizin yükseldiği bir dönemdeyiz. Ruhsal olarak yükselişteyiz. Bir olay daha gerçekleşmeden hissediyorsanız ve bunu yoğun şekilde hissediyorsanız, evrensel enerjiniz yükseliştedir.

2- Telepati Yetenekleriniz Arttıysa
Düşünceleri okumak mümkün mü? tartışmasını bir kenara bırakırsak, eğer insanların hislerini ve belli düşüncelerini sezmeye başladıysanız ve tahminleriniz doğru çıkmaya başladıysa, evrensel enerjiniz artmıştır.
[post_ad]
3- Kendinize Daha Fazla İnanıyorsanız
Kararsızlık genellikle bizi başarısızlığa sürükler. Fakat bu dönemde kararsız kalsanız bile kendinize ve iyi olacağınıza inanıyorsanız evrensel enerjiniz artmaktadır.

4- Cevaplar Sizi Buluyorsa
Sorduğunuz sorulara bir süre sonra cevaplar alıyorsanız, evrensel enerjiniz artmıştır. Evrensel enerjinizin yükselişte olduğu bu dönemde cevapsız sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

5- Bir şeyleri kaybediyorsanız ve eşyaları kazayla kırıyorsanız
Dalgınlık diyebilirsiniz ve fakat bu enerjinizin dalgalanması ile ilgili bir durum olabilir. Zihninizin büyük bir bölümü enerjiye odaklanıyor. Enerjinizin arttığı bir dönemde bu tür dalgınlıklar bir gösterge olabilir.

Evrensel Enerjinizi Yükseldiğini Gösteren 5 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 13:56:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.