Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

4 Yöntem ile Sevgi Enerjisine Odaklanın.


Enerjimizi ve huzurumuzu düşüren şeyler içimizdedir. Evet onlar bizimle birliktedir. Öfke, nefret ve ayrışma duygusu. Sizi başkalarından farklı yapan her düşünce ve duygu iç dünyanızda saklıdır. Gerçekte ise hepimiz aslında tek bir kaynağa bağlıyız. Hepimizde bulunan gerçek enerji sevgidir.


Bütün kainat birbirine sevgiyle bağlanmış.
Sevgini vermeyi öğren, çünkü gönlün anlasın ki,
Hepsine yer varmış.
Sevgisiz insandan, dünya, unutma ki korkarmış.    Mevlana
Karanlığı Yenecek Tek Güç Sevgidir. Sevgiye odaklandığınızda içinizdeki nefret yok olacaktır. Huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Yapılan bazı araştırmalar insanların sevgi dolu hissettiklerinde psikolojilerinin çok iyi olduğunu gösteriyor. Kısaca sevgiye ve iyiliğe odaklanan insan hem kendini ve hemde çevresini güzelleştiriyor.
[post_ad]
1- Korku ile sevgi bir arada olamaz.
Eğer korku içindeysen orada sevgi olamaz. Onun için sevgiye odaklan ve sevgiyle bak bu dünyaya. Korku o anda kaybolup gidecektir.

2- Hooponopono yöntemini deneyebilirsin.
4 cümleden oluşan bu yöntem; uygulaması gayet basittir. Bu 4 cümleyi söylediğinizde enerjiniz yükselecektir.
seni seviyorum
özür dilerim
lütfen beni affet
teşekkür ederim
hadi söylemeye daha başlamadınız mı :) kendinizi iyi hissedene kadar bu cümleleri söyleyin.

3- Her şeyin özündeki şeyi görün.
Her şeyin içinde sevgi vardır. Kiminde çok ve kiminde azdır. Ama o cevher her canlının içindedir. Eğer bir köpekten korkarsanız onu algılar ve size saldırmaya kalkabilir. Çünkü ona korku vermiş olursunuz. Ama eğer ona sevgiyle yaklaşırsanız o da size sevgi verecektir. Onun için herkese iyilik ve sevgiyle yaklaşın.

4- Olumlu düşünün.
Olumlu cümleler ve olumlu sözler hayatımızı değiştirir. Olumlu düşünün ve olumlama yapın.

4 Yöntem ile Sevgi Enerjisine Odaklanın. Reviewed by bilgierdemdir on 19:31:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.