Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Yaşamın 5 Önemli Öğretisi



İnsanlar yüzyıllarca bazı öğretiler ileri sürdüler. Bunlardan önemli olan 5 öğreti yaşam ile ilgili güçlü enerjiler sunuyor. Yaşamın derinliklerine götürecek bu 5 önemli öğretiyi mutlaka öğrenin.


Eğer sen göremiyorsan, kimse sana o öğretiyi gösteremez.
Algın o olaya kapalıysa her gün o olayı yaşasan bile fark etmezsin. Her şey bir zaman içinde öğrenilir ve anlaşılır. Sana aradığın cevapları verseler bile eğer onları öğrenme zamanın gelmediyse hiç bir işe yaramaz.

Yaşamayı anladığında gerçekten yaşarsın.
Neden tüm bilgeler yaşamla ilgili derin bir arayış ve sorgulama içindeydiler. Yaşamın çok daha derin bir anlamı var "Evet" ve birde senin için olan özel bir anlamı. Bunları keşfettiğinde yaşam sana çok güzel ve farklı gelecektir.

Kendini bildiğinde gerçeği bilirsin.
Gerçek aslında kendini bilmekte gizlidir. Bir cevaptan çok ötedir bu. Kendini bilmek belli düşünceler ve yöntemlerle mümkündür. En önemli soruya gelirsek "kimim ben" dediğimizde bir kimlikten ve isimden çok öte olduğumuzu fark ederiz.
[post_ad]
Kimse seni olmadığın bir kişiye dönüştüremez.
Hayatın içinde önemli şeyi bilmelisin. Olman gereken kişi sensin. Kendini aşabilir ve geliştirebilirsin ama bu zaten olman gereken kişiyle ilgilidir. Hiç kimse seni başka bir kişiye dönüştüremez. Yıllarca sana öğretiler sunsalar sonunda aydınlanacak kişi yine sensin.

Her şey seçimlerinde gizlidir. Ama bazı şeyleri çok önce seçmiş olabilirsin.
Hepimiz seçimler yapar ve hayatımıza öyle yön veririz. Ne okuyacağımızı veya ne iş yapacağımızı belli seçimler ile yapmışızdır. Peki gerçekten hayatımızda seçimlerimizden çok öte bir şey olduğu zamanlar yaşamadık mı? Seçtiğimiz yollar sadece kendi seçimlerimizin sonucu mu? Bilinçaltının biz seçmeden çok önce seçim yaptığımızı ileri sürüyorlar. Bir işi seçerken çok önce verdiğimiz bir kararın sonucunu yaşıyor olabiliriz. Seçimler çok daha derin anlamlar ve bağlantılar içeriyor olabilir. Bu bilinçüstü dediğimiz kavramı ortaya çıkarır.

Yaşamın 5 Önemli Öğretisi Reviewed by bilgierdemdir on 19:52:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.