Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Soğanı 4'e Bölüp Yatak Odanıza Koyun Etkisi İnanılmaz


Soğan yüzyıllardır Geleneksel Çinde tedavi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Soğan çok sağlıklı bir sebze, neredeyse tüm yemeklerimizde soğanı kullanırız. Türk yemeklerinin olmazsa olmazıdır diyebiliriz. Soğanın güçlü bir doğal antibiyotik etkisi ve doğal bir ağrı kesici etkisi de vardır. Herkes soğanın güçlü kokusunu bilir. Bunun nedeni içinde bulunan propanthial (kükürt) maddedir.



Grip, soğuk algınlığı vb. rahatsızlıklarınızda soğanı dörde bölüp yatak odanıza koyun. Soğan odanızda mikropları absorbe etmeye yardımcı olabilir. Ayrıca soğanın doğal kokusu solunumunuzu rahatlatabilir. Dünya sağlık örgütü soğanın solunum yollarına yardımcı etkisini kabul etti. Öksürüğü azalttığı ve bedensel ağrıları azalttığı söylenmektedir.
[post_ad]
Soğanı ince ince doğrayıp ayağınızın tabanına koyduğunuzda vücudunuzda rahatlama ve ateş varsa onda düşüş yaşayabilirsiniz. Soğanı yemeklerinizde kullandığınız gibi pişirmeden de tüketin.


Ayrıca göğsünüze koyarak göğüs tıkanıklığını azaltmada yardımcı olabilir. Bunun için doğranmış soğanı buharda bir iki dakika pişirdikten sonra bir bezin içine koyun ağzını kapatın. Sızıntı olmamasına dikkat edin. Göğüs veya ağrıyan bölgeye uygulanabilecek sıcaklığa geldiğinde tatbik edin.

Önemli not ! Bir rahatsızlığınızda önce uzman doktora başvurunuz. Bu bir yardımcı yöntemdir.

İlgili Konu >>> Limonu kesip başucunuza koyduğunuzda


Soğanı 4'e Bölüp Yatak Odanıza Koyun Etkisi İnanılmaz Reviewed by bilgierdemdir on 14:07:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.