Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Rus Bilimadamı Ruh Bedenden Ayrılırken Fotoğrafladı


Dr. Konstantin G. Korotkov rus bilim adamı ruh bedenden ayrılırken fotoğrafladığını söylüyor. Ölümün ötesinde bir hayatın olduğunu ve bazı ruhların öldüğünü anlamadığını söylüyor. Ayrıca fotoğraflama tekniği ile vücuttaki enerji noktalarını (çakra ve meridyenleri) bulduğunu söylüyor.
reklam
reklam 
Optik ve mekanik süreçleri birleştirerek oluşturduğu teknoloji aslında yeni değil. Pek çok kez farklı sistemlerle denenmiş bir teknoloji. Fakat Dr. Konstantin G. Korotkov teknolojiyi daha ileriye taşımayı başarmış gözüküyor.

Makinenin adı GVC. Bunun sayesinde antik çinde tedavi olarak kullanılan meridyen noktalarını (enerji çıkış noktaları) görüntülemeyi başarmış.
Solda sağlıklı bir insanın enerji ve çakraları, sağda ise hasta veya dengesiz duygu durumunda olan biri
reklam
[post_ad]
reklam

Bilim adamına göre keşfedilmiş 7 çakra tamamen doğru ve hayatımızda çok önemli bir role sahip. Korotkov ayrıca ruhun bedenden ayrılışını kirlian fotoğrafçılığında farklı bir teknik uygulayarak başardığını söylüyor. Bedenden çıkan ruhun güçlü bir mavi renkte bedenden ayrıldığını söylüyor.
reklam

reklam 
300'ün üzerinde doktor tarafından bu yöntem stesi ve kanseri izlemek için kullanılmaktadır.

Kaynak:inspireactachieve.com
Rus Bilimadamı Ruh Bedenden Ayrılırken Fotoğrafladı Reviewed by bilgierdemdir on 15:20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.