Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendiniz için Kabul Etmeniz Gereken 5 Gerçek


Yaşamımız boyunca kendimizi tam olarak anlamadan hayatımıza devam ediyoruz. Gerçekten aslında gerçek duygularımız nelerdir. Kendimize bile itiraf etmediğimiz düşüncelerimiz yok mu? Başkalarının bizi anlamadığından şikayet ediyoruz. Peki biz kendimizi anlıyor muyuz? En önemlisi kendimizi kabul ediyor muyuz? 5 Ruhsal gerçekle kendimize yeni bir yön verelim.
Bizden nefret edenlerden nefret etmeden yaşayalım. Gelin, bizden nefret edenler arasında nefretten kurtulmuş olarak yaşayalım. Buda

1- Dünyadaki en değerli varlık sensin.
Ruhsal olarak düşündüğünde herkes kendi için en değerli kişidir. Değerli hissetmek kötü değildir. Egoyla ilgisi yoktur. Biz kendimiz için ve çevremiz için kendi değerimizi bilmeliyiz. Kendinin değerini bildiğinde kendini sevmeyi ve saygı duymayı da bilirsin.

2- Kendin için en eşsiz şey sensin.
Sen herkesten bir noktada farklısın ve bu seni ruhsal yönden eşsiz yapıyor. Bu eşsiz noktanı bul ve o yönde kendini geliştir.

3- Sen bir amaç için varsın.
Ruhsal enerjiye inanıyorsan tesadüf diye bir şeyin olmadığını da inanıyorsundur. Sen bir amaç için bu dünyaya geldin ve onu gerçekleştirmelisin. Bunu özünde biliyorsun ve ruhsal rehberin sana yol gösteriyor. Onu takip etmeyi öğren ve izin ver...
[post_ad]
4- Bilgi amaç ve sevgi ona açılan kapıdır.
Biz öğrenmek ve sevmek için buradayız. Tüm her şey tek bir noktada sevgiye odaklanır ve sevgi sana gerçek öğretilerin kapısını açar.

5- Önemli olan varacağın yer değil yolculuğun kendisidir.
Hayattan ve güzelliklerden zevk almaya bakmalısın. Mutluluk içeriden gelir. Yaşamını taçlandıracak ve değer katacak kişi sensin. Bazen başarısız oluruz. Bu yeteneksizlikten değildir. Bu o duruma ruhsal olarak daha hazır olmadığımızdandır. Sen kapıda durduğun sürece o kapı mutlaka açılacaktır.

Kendiniz için Kabul Etmeniz Gereken 5 Gerçek Reviewed by bilgierdemdir on 15:29:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.