Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilime göre İnsanlar Çevrelerinde Değişen Enerjiyi Hissediyor.



Bilimsel bazı teoriler çevremizde bir enerji olduğunu söylüyor. Bu enerji çevresel enerji ile sürekli değişim halindedir. Kısaca çevremizdeki negatif ve pozitif enerjileri hissedebilmekteyiz.

Plastik el deneyi ile açıklanan "Peripersonal space" kişideki özel çevresel alan kavramı manyetik bir enerji alanına işaret ediyor.
Plastik el deneyi: https://youtu.be/sxwn1w7MJvk


Bu deney 100 kişiye uygulandı ve plastik eli değerlendirmeleri istendi.
>Kendi elim gibi hissettim
>Elimin plastikleştiğini hissettim
>Üç elim varmış gibi hissettim
Yapılan deneyde kişiler plastik eli kendi elleri gibi hissettiler.
 Peki bu deney başka neyi kanıtlıyor. Görünüşe göre elimizin çevresindeki enerjisel plastik eli kendi elimiz gibi hissetmemize  neden oluıyor. Bazı araştırmacılara göre bu muhteşem bir deney; parietal ve frontal lobları inceleyerek söz konusu görünmez alanı ortaya çıkarıyor.
[post_ad]
Kısaca çevremizde görünmez bir enerji alanı var ve bilimde bunu kanıtlar nitelikte.

Gelin çok basit bir deney daha yapalım. Ellerinizi yukarıdaki resimdeki gibi tutun aralığı bir iki dakika bozmayın daha sonra yukarıdaki eli hafifçe diğer elinize doğru yaklaştırın. Ellerinizin arasında hafif bir yoğunluk ve sıcaklık hissedebilirsiniz. Bu basit deneyde hissettiğiniz ellerinizin arasındaki manyetik enerji alanı çevresel enerjiye bir işaret olabilir.

Hepimiz zaten enerjiyiz. Atomlar ve tüm çevremiz enerji, bazılarımız çevremizdeki enerji değişimleri çok hızlı hissediyor. Bazı insanların yanında negatif ve huzursuz hissetmemizin bir nedeni de bu olabilir...
Konuyla ilgili >>> Aurayı nasıl görürüz

Bilime göre İnsanlar Çevrelerinde Değişen Enerjiyi Hissediyor. Reviewed by bilgierdemdir on 16:11:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.