Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Anlamlı 7 Evrensel Yaşam Kanunu


Bizim fark etmediğimiz bazı kanunlar yaşamımızda büyük rol oynar. Bu kanunlar pek çok kitapta var olan ve pek çok büyük insanlar tarafından söylenmiş düşüncelerdir. Bunları anladığımızda yaşamın bizim için ifade ettiği gerçek değer daha güçlenecektir. Biz insanoğlu olarak bu kanunlarla yaşarız.

Her şey bir kanuna bağlıdır. Doğa kanunları, fizik kanunları veya mistik kanunlar. Yaşamın ise en büyük kanunu sevgidir. Sevgiyle yaşattığın her şey güzelleşir. Bilgi Erdemdir
 Düşüncelerin neyse hayatın da odur. Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir.      William Shakespeare
1- Teslim Kanunu
Bir şeyi kabul etmeden onu değiştiremezsin. Eğer içinde bulunduğun durumu değiştirmek istiyorsan önce bunu kabul et ve bu teslimiyettir. Teslim olduğunda gerçeği kavrarsın ve doğru kararlar alırsın.

2- Zaman Kanunu
Hayatın içinde var olan en büyük etkin güçlerden biri zamandır. Büyür, yaşar ve ölürüz. Zamanı anladığınızda akışı görürsünüz. Zaman her şeyi sürekli büyütür ve değiştirir. Hepimiz değişiriz. Değişim hayatın kuralıdır. Zamanı ve değişimi her zaman kabul etmeliyiz.

3- Çekim Kanunu
Düşüncelerimiz bizim için çok önemlidir. Çünkü bir süre sonra bize gerçekliğimizi verirler. Düşüncelerinizi tohum olarak düşünebilirsiniz. Kısaca ne ekerseniz onu biçersiniz.
[post_ad]
4- Bağ Kanunu
Bazı olaylar bize hiç mantıklı gelmese bile aslında her şey birbiri ile bağlantılıdır. Bazı şeyler bir anda hayatımıza girer ve bu aslında bizim bağlantılı olduğumuz diğer olayların kapısını açar.

5- Niyet Kanunu
Eğer pozitif bir hayat yaşamak istiyorsanız iyi şeylere niyet etmelisiniz. Niyet ettiğimizde pozitif enerji açığa çıkar. Niyet ettiğinizde olumlu düşünür ve pozitif olursunuz.

6- Şimdi Kanunu
Her şey gerçekte an içinde yaşanıyor. Düşünün geçmişe ulaşamıyoruz ve gelecek ise olasılıklardan ibarettir. O halde tek gerçek an şu andır.

7- Anlam ve İlham Kanunu
Dışına değil içine baktığınızda her şey anlam kazanır. Şükrettiğinizde her şey bereketlenir ve Anlama ulaştığınızda size ilham verilir. Hayatın anlamını hissedersiniz ve pozitif düşünce zihninize hakim olur. Onun için her zaman daha derinlere bakın ve yaşadığınız her şeyin derin anlamını kavrayın. Hepimiz özümüzde enerjiyiz ve büyük bir amacın küçük parçalarıyız.
Anlamlı 7 Evrensel Yaşam Kanunu Reviewed by bilgierdemdir on 16:14:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.