Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Fazla Kafana Takmaman Gerektiğini Hatırlatan 10 Söz


Kalbinle yaşa ve aklınla yönet. Bazen kafaya takmamız gerekir. Bu 10 söz hayatın gerçek anlamını bize veriyor. Kafaya taktığımızda ve kendimize yüklendiğimizde enerjimize ve ruhumuza da baskı yapıyoruz. Bu bizi daha agresif ve mutsuz kılıyor. Bizce bu 10 şey ile kafanıza hayatı fazla takmayın.
Ölüm daima gözünün önünde olsun, o zaman asla adi endişelere düşmezsin ve hiçbir şeyi fazla hırsla arzu etmezsin. Epictetos
1- Her zaman bir yol vardır.

2- Her zaman kaçırdığın fırsatın daha iyisi gelir.

3- Kaybetmek yoktur öğrenmek vardır.

4- Seni üzdüklerinde şunu hatırla. Sen yaşamın için en değerli insansın.
[post_ad]
5- Seni hak etmeyenler seninle kalmayanlardır.

6- Geçmişte ne olduysa bugünü ve yarını kesinlikle ilgilendirmiyor.

7- Sarılıp ağlayacağın biri varsa kafana takacak bir şey kalmaz.

8- Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri sadece kendi kurgularıdır.

9- Her şeyi mahvettiğini düşünüyorsan, şöyle düşün bir şeyleri dağıtmadan harika bir yemek yapamazsın.

10- Hayatın gerçeğini kavra.
hayatın gerçeği ne mi?
Bugün üzüldüğün tonlarca şeye, yarın gülüp geçersin. Bazen hepimiz büyük yaralar alırız ve sevdiğimiz insanları kaybederiz. Ama hayat böyledir. İki şekilde düşünebilirsin. Her yaşadığım olayın bir amacı var veya her şey rastgele oluyor. Ama unutma yaşadıklarından ders al ve onları öğretmenin olarak kabul et. Sevmeye ve sevgiye odaklan. Göreceksin gerçek amacımız sevgidir. Gülümse ve özgür yaşa.

Ruhunu ve zihnine iyi davran ki seni negatif duygulardan korusunlar. Sana kaybedeceğini ve başarısız olacağını söyleyen ve ima eden bir sürü insan bulabilirsin. Onlara aldırma. Başarılı olacağına inanan büyük insanlara inan. Bir insanın yüreğinde yaşıyor ve onu yüreğinde yaşatıyorsan bundan büyük mutluluk yoktur. Evren harika bir yer. Harika bir gezegende yaşıyoruz. Hepimiz hayatta bir şeyler öğreniyoruz.



Kötü insanlardan iyi olmanın değerini mesela. Savaşçılardan yaşamın anlamını. Öfkeli insanlardan gülümsemenin harika gücünü. Diğer insanlar diye bir şey yok aslında hepsi ama hepsi hayatın içinde seninle bağlantılı. Bir gün bunu kavradığında hayatta hiç bir şeyi takmaman gerektiğini ve mutlu olmanın senin elinde olduğunu anlayacaksın.

Fazla Kafana Takmaman Gerektiğini Hatırlatan 10 Söz Reviewed by bilgierdemdir on 21:24:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.