Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Depresyondan Kurtulmak için Bu 10 Şeye Odaklan


Hayatımda bir dönem depresyon ve anksiyete yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim, mutluluk tamamen bakış açısıyla ilgilidir. Ağır bir depresyon dönemi yaşıyordum. Mutsuzdum ve hiç bir şey yapmak istemiyordum. Tüm negatif olaylar o dönem beni bulmuştu. Sonra bir gün uyandığımda kafamda bir düşünce belirdi "bundan kurtulmalıyım". Ama nasıl kurtulacaktım. Pek çok yöntem okudum. Fakat bir şeyler tam olarak yerine oturmuyordu. Sonra şunu anladım. Bakış açım yanlıştı. Yanlış yöne odaklanmıştım.

Yanlış pencereden hayatı izliyordum. Sonra odaklanma oyunu diyeceğimiz bir şey keşfettim. Fark ettim ki mutsuz olaylara aşırı şekilde takılmıştım ve bu beni mutsuz ve depresif yapmaya yetiyordu. O anda şuna karar verdim. Hayatımdaki 10 tane harika ve güzel şeye odaklanmaya karar verdim. Bu tabii benim seçtiğim şeylerdi. Size sadece ilham vermesi için bu 10 şeyi yazıyorum. Mutlaka kendi odaklanacağınız şeyleri keşfedin. Ne zaman negatif bir duygu hissetsem bu listeyi aklımdan geçiriyorum.
! Depresyon yaşıyorsanız tıbbi yardım alın ve uzman doktora başvurun.

Mutluluk Listesi.

Aileme odaklandım. Özellikle oğluma ve onun çevremde yaydığı güzel enerjiye odaklandım.

Dostlarıma odaklandım. Şanslı bir insandım. Beni düşünen iyi insanlar vardı çevremde

Mutlu anlarıma odaklandım. İyi güzel insanlarla geçirdiğim mutlu anlarıma odaklandım ve Allah'a bu anları bana verdiği için şükrettim.
[post_ad]
Sağlığıma odaklandım. Evet sağlığım mükemmel değil ama büyük ve hayatımı tamamen engelleyen bir hastalığım yok.

 Her şeyin iyi olacağına odaklandım. İyi düşünceye ve her şeyin iyi olacağına odaklandım ve bu beni harika hissettirdi.

Aklıma odaklandım. Ne kadar zor bir dönem geçirsem de aklımın güzelliklerine odaklandım.

Özgürlüğüme odaklandım. İstediğimi seçme hakkına ve istediğim yere gidebilme gücüne odaklandım.

Kafamı sokacak bir evim olmasına odaklandım. Pek çok insan barınma koşullarından uzakta yaşıyor.

Kitaplarıma odaklandım. Pek çok okuduğum kitap vardı. Okuduğum kitaplardaki güzel sözlere ve anlamlara odaklandım.

Kendi iç dünyamdaki güzelliğe odaklandım. Kimseyi takmadan sadece buna odaklandım. Ben iyi bir insandım. Güzel bir yüreğim ve kalbim vardı. Onun için kendi iç dünyamı güzelleştirmeye odaklandım.

Bunlar benim negatif duyguları yenmek için odaklandığım güzel şeylerden bazıları. Her gün hayatımda güzel ve farklı şeyler buluyorum. Bunlar beni pozitife çekiyor. Acıdan kaçamazsınız. Ama acıyı yenebilirsiniz. Onu güzellik ve iyilikle iyileştirebilirsiniz. Bence tüm duygusal problemlerimizin temelinde sevgi duygusunun azlığı yatıyor. Kendinizi ve çevrenizi sevdiğinizde her şey değişecektir.

Unutmayın! hayatınıza anlam katan şeyleri keşfeder ve onlara odaklanırsanız harika hissedersiniz.
Depresyondan Kurtulmak için Bu 10 Şeye Odaklan Reviewed by bilgierdemdir on 13:16:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.