Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bir de Hayata Böyle Bakın


Bugün hayata farklı bir pencereden bakalım. Yazıyı okurken ön yargılarımızı bir kenara bırakalım. Kendimize yeni bir pencere açalım. Kendimize yeni düşünceler için veya unuttuğumuz düşünceler için bir fırsat verelim. Çoğumuz bunları biliyoruz ama çoktan unutmuşuz.

Bir de böyle düşünün...

Belki de... Yaşadığımız tüm kötü ilişkiler bize ilerde doğru insanı bulmak için yol göstericidir. Kötü bir elma tatmadan iyi elmaların değerini bilemezsiniz.



Belki de.... Dileklerimizin olmamasının en büyük sebebi bizim için hayırlı olmamasıdır. Ne diyor Şems-i Tebrizi “Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin.”

Belki de... Yaşadığın negatif duygular ruhunun kendini yenilemesi ve keşfetmesi için oluyor. Değişim bir fırtınayla başlar ve harika bir gök kuşağı ile son bulur.

Belki de... Harika bir gelecek için yapman gereken en önemli şey geçmişi bırakmaktır. Geçmiş seni engelleyen büyük bir güçtür. Geçmişinle hesaplaştığında sana harika bir gelecek verilecektir. Sadece geçmişe bakmak geleceği kaçırmanıza neden olur.

Belki de... Mutlu insanlara ihtiyaçları olan her şey verilmiyordur. Onlar sadece hayatlarında olan şeylerle mutlu olmayı biliyorlardır. Şükretmenin gücünü çözmüşlerdir.

Belki de... Hayallerine inanmalı, sevdiğin yerlere gitmeli ve yapmak istediğin işi yapmalısın.

Belki de... Her gün kendine harika bir olumlama seçmeli ve inanarak söylemelisin.

Belki de... Hayatın boyunca yaşadığın tüm bu sıkıntılar seni güçlü bir insan yapmıştır.

Belki de... Sevdiğin insanlara vaktini ayırmalısın. Bir gün zaman onları senden almadan önce...

Belki de... Hayatını dolu dolu yaşamalı ve anın değerini bilmelisin. Hepimiz bir gün yolun sonuna varacağımızı biliyor ama buna bir türlü inanmıyoruz. Hayatında seni engelleyen şeyleri ölüm döşeğindeyken pişman olacağına hayatına yeni bir adım at ve yaşamı kucakla...

Belki de... Tüm sorunlardan ve üzüntülerinden %100 sorumlusundur. Sorumluluğu kabul ettiğinde affetmeyi de kabul edersin. Bu sayede kilitli tüm duyguların açılır.


Bir de Hayata Böyle Bakın Reviewed by bilgierdemdir on 21:07:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.