Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltı Programlama İçin En Etkili Yöntem


Pek çoğumuz bilinçaltının güçlerini yeni yeni keşfetmeye başlıyoruz. Bilinçaltı, bizim asla tahmin edemeyeceğimiz güçlere sahip olabilir. Pek çok uzman bilinçaltının hedefleri gerçekleştirmede büyük etkisi olduğuna inanıyor. Aynı zamanda bazı uzmanlar duygusal ve psikolojik problemlerin altında bilinçaltının olduğuna inanıyor.

Bilinçaltının Güçlerine ulaşmak için En Etkili Programlama Yöntemini uygulayabilirsiniz.

Bilinçaltınıza ulaşmak için kilit bir kelime oluşturmanız gerekir. Bu kelime eşsiz olmalı ve belli harf kombinasyonlarından oluşmalı. mesela sevdiğiniz bir çiçeğin ismini oynayarak yapabilirsiniz. PAPATYA = YATAPPA gibi. Peki bu kelime ne işinize yarayacak öncelikle altın kelimenizi kimse ile paylaşmayın. Bu çok önemlidir!

Yatappa (örnek kelimedir kendi kelimenizi mutlaka oluşturun) kelimesi sizin için artık bir anahtar kelimedir. Bu kelimeyi bilinçaltınıza giriş kodu olarak kabul etmeniz gerekiyor. Belli süre bu kelimeyi tekrar edin ve özel bir kelime olduğunu bilinçaltınıza hissettirin.

Bilinçaltınızın bu kelimeyi kabul etmesi ne kadar sürer. Bu kişiye bağlıdır. Bazı insanlar bir seferde bilinçaltına bu kelimeyi kabul ettirirken, bazen bu süre 20 günü bulabilmektedir. Önemli olan belli aralıklarla altın kelimeyi tekrar etmek ve ona çok yüksek değer vermekte saklıdır.

Kelimenizi rahatlıkla hatırlıyor ve kelime aklınıza geldiğinde özel hissediyorsanız, bilinçaltınız kelimeyi kabul etmiştir.

Peki kelime nasıl kullanılır?

Olumlama veya hedef cümleleri ile kullanabilirsiniz.

Olumlama Cümleler >>> 50 Pozitif olumlama cümlesi
Yatappa! dedikten sonra olumlama cümlesini söylüyoruz. Altın kelimeyi her olumlama cümlesinde ekliyoruz. (örnek kelimedir)
örnek cümle
Ben çok huzurlu ve güzel bir hayat içindeyim.

Hedef Cümleler
Yatappa! (örnek kelimedir) dedikten sonra hedef cümlemizi söylüyoruz. Altın kelimeyi her hedef cümlesinden sonra söylüyoruz.
örnek cümle
Ben hedefim olan amirliğe yükseliyorum ve bunu beni muhteşem hissettiriyor.

Bir çok hedef cümlesi belirlemeyin. En önemli hedeflerinizi belirleyin ve bu hedeflerinize bu altın kelimeyi uygulayın. Olumlama cümlelerinde ise serbestçe kullanabilirsiniz.
Altın kelimenizi keşfettiğinizde olumlamalarınızdan çok iyi sonuçlar elde edeceksiniz. Belli trans yöntemlerinde kullanılan anahtar kelimeyi sizde oluşturabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece size özel eşsiz bir kelime olması ve kimseye paylaşmamınızdır.

Bilinçaltı Programlama İçin En Etkili Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 15:47:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.