Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilim; İnsanlar Birbirinden Enerji Çekebilir Diyor.


Araştırmalara göre insanlar enerji üretir ve bu enerji tüm fonksiyonlarımızın çalışmasını sağlar. Örneğin bu yazıyı okurken ne kadar enerji harcıyoruz.
24 saatte —1,300 kalori  = 54.16 kalori 1 saate = ve saniye 15.04 gram kalori harcıyoruz.
—15.04 gram/kalori/saniye = 62.93 joule/saniye = ortalama 63 watt
—20% 63 watt = 12.6 watt yaklaşık enerji harcıyoruz.


Kısaca saniyede 60 wattlık bir lambanın harcadığı kadar enerji harcıyoruz. Peki asıl soruya geliyoruz. İnsanlar birbirinden enerji çekebilir mi?

 Bielefeld Üniversitesi'nde bitkiler üzerinde yapılan araştırma bunu doğrular nitelikte. Bitkilerin diğer bitkilerdeki enerjiyi fotosentez yoluyla absorbe ettiği keşfedildi. Hekim ve terapist, Olivia Bader-Lee, bu bulgulardan yola çıkarak insan vücudunda da aynı şekilde işlemlerin olup olmadığını araştırdı. Bader Lee ye göre insanlar birbirlerinin enerjilerini çeken süngerler gibidir diyor.

Bader lee bazı insanların toplumda neden rahat edemediğini çevrelerindeki insanların enerjilerinden yararlanmasına bağlıyor. Bu belkide bazı insanların yanında neden daha az enerjik hissettiğimizi açıklayabilir. Bu konuyla ilgili >>> Enerji Vampirleri
[post_ad]
Bader Lee'ye göre hücreleri ve duygusal durumunu beslemek için enerjiyi absorbe edebilir. İnsanlardan enerji çekmek doğayla bağlantımızın koptuğu zamanlara denk geliyor olabilir. Büyük ve beton şehirler bize negatif bir dünyanın kapılarını açmış olabilir.

Doğayla ve enerji ile bağlantılarımızı her zaman kurmalıyız. Doğa yürüyüşlerine ve parklara gitmeli ve enerjimizi doldurmalıyız. Güneş bunun için harika bir kaynak. Unutmayın Sevgi enerjisi asla bitmeyen ve paylaştıkça güçlenen bir enerjidir.

* Bilgi Erdemdir

Yararlanılan Kaynaklar
scientificamerican.com
expandedconsciousness.com

Bilim; İnsanlar Birbirinden Enerji Çekebilir Diyor. Reviewed by bilgierdemdir on 13:10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.