Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Uyanışa Geçmek için 7 Adım



Uyanış; hepimiz büyük bir uykudayız. Bu uyku ruhsal olduğu kadar zihinsel bir uyku. Bu algılarımızın tam olarak kullanamadığımız yüzeysel bir yaşantının sonucu. Gerçek uyanışta olduğunuzda kavrayışınız artar ve sevgi enerjisi bedeninizi sarar. Bu uyanışın sonucunda zihninde ve bedenindeki problemler azalır ve daha huzurlu hissedersiniz. Peki uyanışı nasıl başlatabilirsiniz.


7 adımda uyanışa geçmek

Uyanmak istiyorsan Derinlere in.
Sorgulamak çok önemlidir. Hayatın anlamı en büyük sorulardan biridir? Kendini ve çevreni sorgula ve her yaşanan deneyimin derinlerine bak yüzeysel düşünme zihninde derinlere in. Meditasyon ve nefes çalışmaları bu konuda sana yardımcı olacaktır.

Uyanmak istiyorsan Hayallerini keşfet.
Materyalist düşünebilirsin. Mantığın her zaman üstün olduğuna inanabilirsin. Ama unutma geleceği şekillendiren hayalperestlerdir. Jules Verne Aya yolculuğu yazarken bu sadece bir hayalden ibaretti mesela. Manevi dünyaya adım at. Hayaller kur ve imajinasyon çalışmaları yap. Göreceksin uyanışın başlayacaktır.

Uyanmak istiyorsan Aklını özgür kıl.
Bu imkansız deme kendine asla belli kesin sınırlar çizme. Sınırlarını her zaman genişlet ve kendine özgür düşünmeyi öğret. Zihnimiz özgür değil. Gün boyunca pek çok düşünce ile meşgul ve iç dünyamızı tamamen kontrol eden bir ilizyon ile yaşıyoruz. Bu ilizyondan kurtulmak için an içinde kalıp geçmiş ve gelecek kaygılarından uzaklaşmak gerekiyor. >>> Zihni Özgür Bırakmak için 5 Teknik

Uyanmak istiyorsan Farkındalığını arttır.
Farkındalık şimdiye odaklanıp anı yaşamaktır. Anın içinde kalın ve farkındalığınızı arttırın. Bunun için bolca an içinde kalma egzersizleri yapın. >>>10 muhteşem farkındalık tekniği

Uyanmak istiyorsan Sezgilerini güçlendir.
Sezgilerimizi ancak ona sorular sorarak geliştirebiliriz. Bunun için basit soruları iç dünyamıza soralım. Mesela bugün ne yemek yapmalıyım veya filanca kişiyi aramalımıyım? Bu basit sorular ile sezgileriniz bir süre sonra size cevaplar vermeye başlayacaktır.

Uyanmak istiyorsan Duygularını Serbest Bırak.
Duygularımız genellikle geçmiş anılara bağlı etkenlerdir. Bunun için geçmiş ile olan bağlantılarınzı serbest bırakmalısınız. Sedona yöntemi uygulayabilirsiniz. Olumlama cümleleri tekrarlayarak bilinçaltınızda bloke olmuş anıları serbest bırakabilirsiniz.
>>>50 pozitif olumlama cümlesi
[post_ad]
Uyanmak istiyorsan Gerçeği Kabul et.
Her şey beynimizin algıladıklarından ibaret. Bunu spritüalistler söylemiyor. Bilim adamları söylüyor. Kuantum fiziğine göre her şey sadece enerji ve beynimiz bu sinyalleri yorumluyor. Kısaca bir koku aldığınızda bu beyninizin oluşturduğu bir sinyal sayesinde oluşuyor. Kuantum gözlemci teorisine göre parçacıklar gözlemlenirken ve izlenmezken farklı davranabiliyor. Kısaca hayat siz ona bakmazken belkide sadece enerji.
Ruhsal Uyanışa Geçmek için 7 Adım Reviewed by bilgierdemdir on 10:34:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.