Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kuantum Olumlama için 5 Etkili Teknik


Kuantum hayatımızın her alanında var olan bir fizik gerçeği. Doğum ve ölüm hatta ötesi için var olan bir enerji kavramı. Peki bir fizik olayının olumlamalar ile ilgisi nedir. Olumlama temelde düşüncenin cümleye dökülmüş halidir. Bir istek veya amaç için oluşturulur. Düşünce ise temelde enerjidir. Yani kuantum fiziğine bağlıdır zaten. Kuantum fiziği atom altı parçacıkları inceleyen bir bilim dalıdır. Bu bilim dalını bu kadar spiritüalizm ,ile birleştiren ise maddesel katı kuralları olan dünyadan çok farklı olmasıdır. Gelin, kuantumu ve 5 Etkili tekniği birlikte inceleyim.

“Evren, her an, bize yeni bir hayat vermeye, yeniden başlamaya, yeni fırsatlar yaratmaya, olayları mucizevi şekilde iyileştirmeye, tüm karanlığı aydınlığa ve sevgiye dönüştürmeye hazırdır.” Marianne Williamson

Kuantum; Gözlemci Bakmazken Mucizeleri Gerçekleştirir.

Olumlamaları bu teknikle uygulamak çok önemlidir. Olumlamaları uyguluyoruz. Sonra ne zaman gerçekleşecek diye izliyoruz. Olumlama siz onu serbest bıraktığınızda gerçekleşir.

Kuantum için her şey birbiri ile bağlantılıdır.

Olumlamayı uygulamaya başladığınızda bir şeyi fark ederseniz, bu bir histir. Olumlu ve huzurlu bir his yaşarsınız. Bu hissin temeli tüm her şeyin birbiriyle bağlantılı olması ile ilgilidir. Olumlama yaptığınızda tüm enerji bağlantılarınız olumlu olarak tekrar yüklenir. Bu da ilk başta negatif enerjinin dışarı atılması yüzünden kötü hissettirebilir ve olumlamayı bırakmak isteyebilirsiniz. Ama yapmanız gereken devam etmektir.
[post_ad]
Kuantum için her şey enerjidir.

Kuantum teorisine göre her şey enerjiden oluşur. Kısaca bir taş veya bir sandalye bile enerjidir. Düşüncelerimizde enerjiden oluşmuştur. Enerjiye odaklandığınızda olumlamalar işe yarar. Kısaca olumlamanın temeli enerjidir. Enerjinizi odaklayın ve olumlamalara yürekten inanın. İnanç enerjinin yükselmesine ve gerçekleşmesine sebep olur.

Kuantum sıçrama yapabilir.

Atomlar bir yerden başka bir yere gidebilir ve zaman içinde yolculuk yapabilirler. Tabii zaman yolculuğu hala teoridir. Bu yolculukta takyonların oluştuğu ve ışıktan hızlı gittiği belirtilir. Pek çok teorisyene göre takyonlar için hızlı değildir onlar için zaman ve hız kavramı yoktur. Onlar istedikleri zaman ve anda sürekli yolculuk edebilirler. Olumlamayı hayatınıza soktuğunuzda şimdi ki an için faydalı olduğu gibi gelecek içinde faydalıdır. Ayrıca geçmiş içinde bir anahtar niteliğindedir. Geçmiş negatif enerjilerinizi temizler ve hayatınıza yön verir.

Kuantum için her şey olasılık dahilindedir.

Olumlama yaparken en çok düşünülen şey "bunu yapıyorum ve söylüyorum ama bu çok zor veya imkansız" denmesidir. Bunu söylediğinizde olumlamayı kilitlersiniz. Olumlamayı hızlandırmak ve gerçekleşmesini istiyorsanız kesinlikle önce olacağına inanacağınız olumlamalar ile başlayın daha sonra daha güçlü olumlamalar ile hayatınızı değiştirebilirsiniz. Unutmayın kuantum fiziğine göre tüm olasılıklar yaşanır ve size en iyisi verilir.



Kuantum Olumlama için 5 Etkili Teknik Reviewed by bilgierdemdir on 13:40:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.