Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Enerji Akışınızı Bu Yöntemle Yenileyin.



Negatif duygu durumu yaşıyor olabilirsiniz. Depresyon, kaygı veya çaresizlik hissediyor olabilirsiniz. Tek istediğiniz negatif bu durumdan kurtulmak olabilir. Hayatınızın tam olarak size ait olmadığı hissi ile yaşıyorsanız bu yöntemi hayatınıza dahil etmelisin ve inanın bu durumda yalnız değilsiniz. Dünyadaki milyarlarca insan aynı duyguya takılıyor ve bu duygudan hayatları boyunca kurtulamıyorlar.

Beyni bir makineye benzetmeyi doğru bulmuyorum. Çünkü gerçekte çok muazzam bir yapısı var. Fakat durumu anlatmak için en hızlı örnek o. Bir makine düşünün. Makine işlevlerini tam olarak yerine getirmiyor. Yapmanız gereken basittir. Sorunu bulursunuz. Makinenin çalışmama sebebi bir dişlisinin bozulması olabilir.

 Dişli değiştikten sonra her şey düzelecek ve makine tam zamanlı olarak çalışacaktır. Dediğim gibi beyin çok daha farklı bir yapı. Ama yine de mantık doğrudur. Ruhsal problemlerin temelindeki olaylar da bir ana soruna bağlıdır ve diğer sorunların hepsi ana sorunla bağlantılıdır. Yapmamız gereken ana sorunu keşfetmektir.

(Psikolojik sorunlarınız da öncelikli olarak uzman doktor yardımı alınız.)

Enerji Çözümü Yöntemi

Birinci Aşama
Ana sorun geçmişinizde bir yerlerde kilitli durmaktadır. Bu sorunu hatırlamıyor olabilirsiniz. Mesela çocukken anne ve baba kavgası ile büyüdüyseniz bu ana sorundur ve siz bunu şu anda bitmiş bir olay olarak görüyorsunuzdur. Ama gerçekte sorun psikolojimizde bir yara açmıştır. Öncelikle geçmişi hatırlamanız ve tüm geçmiş anılarınızı gözden geçirmeniz gerekmekte. Dediğim gibi beyin çok daha karmaşık bir yapı. 

Onun için her gün bir saatinizi sessiz bir yerde geçmişinizi hatırlamakla geçirin. Mutlaka sorunu keşfedeceksiniz. 

İkinci Aşama
Sorunu keşfettiğinizde yapmanız gereken basittir. (Bazılarımız için birinci aşamaya gerek kalmıyor çünkü sorunu zaten biliyoruz). Sorunu imajine etmek ve her detayını canlandırmak. Biliyorum bazılarınız unutmayı çok istediğiniz korkunç bir şeyi neden tekrar yaşamamız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çünkü büyük bir travma yaşadığınızda unutamazsınız.  Beyin asla unutmaz. O sorun derinlerde sıkıntı yaratmaya devam eder. Depresyona ve kaygı bozukluklarına yol açar. 
[post_ad]
Üçüncü Aşama
Sorunu çözmek. Burada sorun size büyük bir acı ve yük olmakta ama bir türlü sorundan kurtulamamaktasınız. Bu yöntemi uygulayın.
Kabul Et- Affet - Yoluna devam et.
Sorunu oluşturan etkeni düşünün imajine edin ve sırasıyla bu 3 cümleyi söyleyin
"Seni anlıyor ve kabul ediyorum"
"Seni seviyor ve affediyorum"
"Seni serbest bırakıyor ve yoluma huzurla devam ediyorum".
1 aydan az olmamak üzere uygulayın etkisini göreceksiniz. 

Enerji Akışınızı Bu Yöntemle Yenileyin. Reviewed by bilgierdemdir on 21:27:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.