Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltınızın Gücünü Bu 3 Yöntem ile Arttırın



Bilinçaltınız harikadır. Düşünün, eğer bilinçaltı olmasaydı, her sabah araba sürmeyi tekrar düşünmeniz gerekecekti. Örgü örmek, hiç kolay olmayacaktı. Yüzmek sizin için çok zorlu bir deneyim olacaktı. Yıllarca binmediğiniz bisiklete bir anda hiç bir şey unutmadan, binmeniz imkansız olacaktı. Bunların hepsini rahatlıkla yapmanızın tek sebebi bilinçaltıdır. Bilinçaltı unutmaz ve sizi çok sever. Sizin sadık hizmetkarınızdır. Asla çalışmaktan vazgeçmez. Fakat bilinçaltı sadece bisiklet sürmeye yaramaz onun yapabilecekleri gerçekten çok daha üstlerdedir. >>>Bilinçaltının 5 gizli gücü konusunu okumak isteyebilirsiniz.

Bilinçaltı ürkütücü bir canavar değildir. Doğal bir organizmadır. Ancak bilinçli davranışımız işe yaramaz duruma girdiğinde tehlikeli olabilir. Kendimizi baskı altına aldıkça bilinçaltının tehlikelerine kendimizi maruz bırakmış oluruz. Carl Gustav Jung

Bu 3 Yöntem ile Bilinçaltının gücünü tavan yaptırın.

Bilinçaltı için en önemli şey?
Birinci yöntem aslında çok basittir. Yöntemi zorlaştıran ise insanın psikolojidir. Bilinçaltını güçlendirmek ve size yardım etmesini istiyorsunuz. Öncelikle şunu bilmeliyiz. Bilinçaltı bilinçte yaşananlara çok önem verir. Bilinciniz çok bir şey yapmıyorsa bilinçaltından çok fazla bir şey beklemeyin. Bilinçaltı için en önemli olay bilincin karar vermesidir. İlk yöntem karar vermektir. Yapacağımız en önemli adım yapmak istediğimiz şey için karar vermektir. Çoğu problemin altında karar vermemek yatar ve biz farkında bile değilizdir.

Diyelim ki iş değiştirmek istiyoruz ve karar veremiyoruz. Bu durumda bilinçaltı size yardım edemez. Ama kesin karar verdiğinizde tüm enerjiniz oraya yönlenecektir. Bilinçaltı bilincin verdiği kararlara çok önem verir. Kısaca bilinç Alaaddin ise bilinçaltı lambadaki cindir. Lambadaki cin sadece sorar . Kararı bildirecek olan Alaaddindir. Hangi yolda yürüyeceğinize karar verdiğinizde bilinçaltına isteklerinizi iletin. Bunu imajinasyon çalışmaları ile yapabilirsiniz.
>>>5 Muhteşem İmajinasyon Çalışması
[post_ad]
Zihninizi Özgür Bırakın?
Kendinizi kilitlediğinizi fark ettiniz mi? "Ben bunu yapamam" yada " Bu asla benim başıma gelmez". Tüm hayat bir enerjidir. Biz Enerjiyiz. Düşüncelerimiz ve söylediğimiz kelimelerde enerjinin birer parçası. Einstein'a göre enerji asla yok olmaz ve sadece şekil değiştirir. Enerjiyi fark ettiğinizde zihniniz soru sormaya başlar. Hayatı ve kendini sorgulamaya başlar.

Bu zihninizin gücünü serbest bırakır. Sizi sınırlandıran ve kilitleyen her şey yavaş yavaş çözülür. Düşünün her şey birbiri ile bağlantılı ve her şey temelde enerjiden oluşuyor. 21 yüzyıl enerjinin negatife yöneldiği bir yıl. Ama zihninizi özgür bıraktığınızda pozitif tüm aklınıza hakim olacaktır.
Bunu nasıl mı yapacaksınız. Yüzyıllar önce verilmiş basit bir cevap ile "Nosce Te İpsum" Kendini bil. Sen kimsin? Asıl amacın nedir? Bilinç bir kere soruyu sorduğunda süreç başlar ve bilinçaltı sana yolu gösterir.

Bilinçaltına Ulaş.
Ona nasıl ulaşırım diye soruyorsun? Bu çok basit zaten seni dinleyen bir sisteme ulaşmana gerek yok. O zaten seninle birlikte ve seni dinliyor. Karamsar ve negatif düşünüyorsan orada senin bunu yaşamak istediğini kabul ediyor ve sana bunu veriyor. Ama sen ne düşünürsen seni ona doğru götürüyor. Yapman gereken olumlu düşünmek. Anın içinde farkındalık yapmak. Sesleri duy, sevdiklerine sarıl ve öfkeni bırak. Negatif enerji çemberinden uzaklaş. Pozitif insanlar doğuştan öyle değillerdi onlar bunu seçti. Hayat ve Mutluluk senin seçimindir. Sen onu yaşamak istemedikçe yaşayamazsın.


Bilinçaltınızın Gücünü Bu 3 Yöntem ile Arttırın Reviewed by bilgierdemdir on 14:02:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.