Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltının gücü ve Niyetleri Gerçekleştirmek


Hepimizin hayalleri var. Niyetlerimiz ve dileklerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Fakat nereden başlayacağımızı bilmiyoruz. Niyetlerimizi gerçekleştirmek için başlamamız gereken ilk yer aslında bilinçaltıdır. Bilinçaltının inanılmaz bir gücü vardır. Bilinçaltını niyetleriniz için programladığınızda sizin için çalışmaya başlayacaktır. Bu 5 yöntem ile bilinçaltına niyetlerimizi iletelim.

1- Bilinçaltıyla konuşun.
Bu size ilk başta mantıklı gelmeyebilir. Ama yapmanız gereken bilinçaltınızla her fırsatta bilgi göndermektir. Onunla her iletişim kurmaya çalıştığınızda size cevaplar verecektir. Bilinçaltınızla iletişim kurduğunuzda niyetlerinize doğru ilk adımı atmış olacaksınız. 

2- Olumlu cümleler kurun.
Bilinçaltına niyetlerinizi iletirken mutlaka şu an gerçekleştiğini düşünerek olumlu cümleler kurun. Göreceksiniz bilinçaltınıza olumlu olarak niyetlerinizi söylediğinizde bilinçaltı onları gerçekleştirmek için çalışacaktır.

3- Niyetinizi imajine edin.
Niyet enerjisini yükseltmek için olay sanki gerçekleşmiş gibi hayal edin. Niyetinizi her gün imajine edin. Niyetiniz bilinçaltınıza iletilmiş olacaktır.

4- Enerjinizi odaklayın.
Meditasyon veya namaz zihnimize çok iyi gelen eylemlerdir. Eğer bilinçaltınızla güçlü bir iletişim kurmak istiyorsanız zihninizi sessizleştirin. Bunu meditasyon ve namaz ile yapabilirsiniz. Zihninizi sessizleştirdiğinizde bilinçaltınıza bir kapı aralanacaktır. Ona sade cümleler ile niyetinizi iletin ve kesinlikle olumsuz cümleler kullanmayın.
[post_ad]
5- Niyetlerinizi kaydedin.
Bilgisayarınıza veya telefonunuza sesinizi kaydedin. Niyetlerinizi 5 olumlama cümlesi kullanarak söyleyin. Her gece uyumadan önce dinleyin. Mutlaka uyumadan hemen önce dinlemeniz çok önemli. Bir süre sonra hayatınızda beklemediğiniz değişikler yaşayabilirsiniz. Pek çok akıllı telefonun ses kayıt özelliği bulunmaktadır. Kulaklık ile dinlemenizi tavsiye ederiz.


Bilinçaltının gücü ve Niyetleri Gerçekleştirmek Reviewed by bilgierdemdir on 19:14:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.