Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

6 Güçlü Enerji Yasası


Biz hepimiz enerjiyiz. Tüm maddelerin temel yapı taşı atom enerjiden oluşmuştur. Bedenimizden çevremize ve tüm yaşama enerji akışı gerçekleşmektedir. Tüm yaşadığımız olayların ardında temelde bu enerji akışı vardır. Eğer enerjinin bu 6 güçlü kuralını bilirsek doğru adımlar atabiliriz.

Ne verirsek Onu alırız.
Eğer sevgi içinde yaşarsak, bize sevgi verilecektir. Eğer nefret enerjisi ile yaşarsak yolculuğumuz nefretle bitecektir. Enerjimizde ne varsa, yaşamımızda onu çekeriz. Onun için düşüncelerimizi değiştirmeli ve onları yönlendirmeliyiz.
Ne ekersen Onu biçersin.

Enerji bir mıknatıstır. (Doğru kutupta olmanızı bekler)
Karşımızdaki kişinin yaşadığı bir imtihandır. Biz ise o imtihanı görüp kınarsak aynı enerjiyi çekmiş oluruz. Kısaca enerji bir mıknatıstır ve bizim o düşünceyi açmamızı bekler.
Kınayan, kınadığı şeyle muhatap olmadıkça ölmez! Hz.Muhammed s.a.v. 

Enerji değişkendir.
Enerji sürekli değişir ve sizinde ona uyum sağlamanızı bekler. Yaşam bir zaman döngüsünde ilerler. En basit değişim yaşlanmamızdır. Aynı şekilde düşünceler ve fikirler sürekli olarak değişim içindedir.
Bir şeyi beğemiyorsan değiştir. Eğer değiştiremiyorsan, tutumunu değiştir. Maya Angelou

Her şey birbiri ile bağlantılıdır.
Tüm her şey enerji ağları ile birbirine bağlıdır. Kısaca bir şey düşündüğünüzde bu her yere ulaşmaktadır. Düşüncelerimiz enerji kaynağımızdır. Bir söz söylediğimizde bu hayatımızı etkileyecek büyük bir etki yapabilir.
Tesadüf diye bir şey yoktur. 


Enerji Şimdide vardır.
Enerji an içinde en yoğun halindedir. Evet tam şu anda bu cümleyi okurken enerjinin yoğunluğu en yüksek düzeydedir. Enerji sürekli olarak geçmiş ve gelecek akışlara gider ve gelir ama en güçlü olduğu an şimdidir. Onun için şimdiye ve hayata odaklanın. Şimdinin gücünü fark edin.
Şimdiki zamanın sahip olduğunuz tek şey olduğunu fark edin. Şimdiyi hayatınızın odağı haline getirin. Eckhart Tolle

Kabul etmek.
Bir düşünceyi ve enerjiyi kabul etmediğiniz sürece o enerji sizinle birlikte yol alamaz. Mesela para istiyorsunuz fakat para enerjisini kabul etmiyorsunuz. Siz kabul ettiğiniz ve inandığınız her şeyi kendiniz için tekrar oluşturursunuz. Kabul etmek ve sorumluluğunu %100 almak zorundasınız. Böylece enerji sizinle yol alabilir.
Kendi doğanı sev ve kabul et;yolculuğun başladığı yer burasıdır.      Osho
Kaynak: bilgierdemdir.com
(*)
6 Güçlü Enerji Yasası Reviewed by bilgierdemdir on 17:46:00 Rating: 5

2 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.