Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Stres Olumsuzluk ve Depresyonu Yenin


Pozitif ve Olumlu düşünen insanların hayatlarına baktığınızda genellikle çok zor hayatlar yaşamış olduklarını görürsünüz. Zorlu hayatların sonucu olarak negatif bakmak yerine pozitife yönelmişlerdir. Bunun sebebi basittir akıl negatifle daha fazla yaşayamamaktadır. Depresyon ve stres pek çok hastalığa yol açmaktadır. Gelin bugün stresi yenelim.
[post_ad]
Gerçekçi olmayan korkular
İş hayatımızda veya özel yaşamımızda stres yaşamamızın en büyük nedeni zihnimizin gelecek ile ilgili yoğun şekilde oluşturduğu gerçek olmayan korkularıdır. Eğer bir kere bu korkuları yenerseniz, vesveseden ve negatif enerjiden kurtulursunuz. Kaygı geldiğinde tek yapmanız gereken düşünceye önem vermemek ve bunun sadece kaygı olduğunu kabul etmek. Ne kadar gerçekçi olursa olsun.

Stresli İnsanlar
Onlardan kurtulun. Gerekirse hayatınızdan çıkarın. Stresli insanlar sizi ve hayatınızı mahveder ve sizi kendileri gibi stresli insanlara dönüştürürler.

Geçmiş Acılar
Affedin hem kendinizi hem geçmişi. Bu sayede geçmişin yaraları iyileşecektir. Bedende açılan bir yara mutlaka iyileşir. Ama duygularda açılan bir yara siz olayı kabul edip affetmeden iyileşmez.

Gülün
Negatif düşüncelerden kurtulun olan zaten oluyor. Hayatınızı başıma şimdi ne gelecek kaygısı ile yaşamayın. Gülün parka gidin, yürüyüş yapın hayalleriniz için mücadele edin ve en önemlisi hayatınızı yaşayın. Göreceksiniz çok mutlu olacaksınız.

Kırgınlıklar ve Küslükler
Affedin küstüğünüz insanları ve barışın. Kimseyle küs yaşamayın. Kim ne derse desin. Ne kadar büyük bir hata yaparsa yapsın. Hem ne diyor Şems-i Tebrizi
Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak bir ceza vermek istiyorsan; bütün samimiyetinle affet...!
Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...!

Stres Olumsuzluk ve Depresyonu Yenin Reviewed by bilgierdemdir on 11:04:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.