Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kartal Başarı Tekniği


Kartal gökyüzünde uçarken tek bir şeye odaklanır. Bu onun "Avıdır". Kartal gökyüzünün hakimi bir yırtıcıdır. Onu diğer avcılardan ayıran en büyük özellik avıyla olan mesafesidir. O avını kilometre ötelerden görebilir. Avını yakaladıktan sonra hızlıca yükselir ve yuvasına döner.

Kartal pek çok din ve toplumda kutsal sayılmış ve adaletin sembolü olarak görülmüştür. Kartallar nadiren birbirleriyle dövüşür ve birbirlerine zarar verirler.

Peki başarı için Kartal Tekniği nedir.
[post_ad]
1 Kartal yükselişin sembolüdür. O yükselir ve diğer her şeyden uzaklaşır. Diğer tüm canlılardan uzaklaşır ve kendini gökyüzüne ve güneşin ışıklarına bırakır. En büyük başarısızlığımız herkesi ve her şeyi kafamıza takmaktır. İnsanları ve diğer her şeyi bir problem olarak hayatımıza koyarız. O halde ilk yapmanız gereken yükselmektir.

2 Kartal yüksekte olmasına rağmen diğer her şeyi görür. Aklımız dinginliğe ulaştığında fark edeceğimiz şey her şeyi daha net ve doğru şekilde görüyor olmamızdır. Her şey daha parlak ve daha doğru şekilde yansır bize.

3 Kartal yüksekteyken amacına odaklanır. Tek bir amaç kesin başarı getirir. Kafamızda milyonlarca soru ve düşünce ile hiç bir şekilde başarılı olamayız. Her gün amacımız için belirlediğimiz hedeflerimize odaklanmalıyız. Başarı ancak böyle gerçekleşir.

4 Kartal anın içindedir. O uçarken rüzgarı ve güneşi hisseder ve bu sayede odaklanması mükemmeldir. Gelecek ve geçmiş onun zihninde yer kaplamaz. Uçarken tek bir noktaya ve tek bir hedefe doğru uçar ve avını ele geçirir.

5 Kartal özgür olduğu kadar yuvası içinde avlanır. Kartal tekniğinin bu iki düşünceli yapısı iki kafalı kartal görüntüsünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. O özgürdür ama her zaman yuvasına ve evrensel amacına geri döner. Başarı da aynı şekilde böyledir. Özgürlüğünü yaşar ve evrensel amacına dönersen başarılı olursun. Her canlının evrensel bir amacı ve yapması gereken vardır. Kartal aynı zamanda ruhsal yükselişin sembolüdür. Unutmayın başarı sadece maddi değildir. Bizim asıl yükselişimiz maneviyat iledir.
[post_ad]

Kartal Başarı Tekniği Reviewed by bilgierdemdir on 20:27:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. Yazınızı çok beğendim. Sağlıklı uygulandığında, başarı kaçınılmaz.

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.