Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Enerjinin Sırrı 4 Öğreti


Enerji bedenimizde, çevremizde ve dahası her yerdedir. Onu anlayabilmek, hayatı anlamlı kılmayı sağlar. Enerji ile ilgili 4 büyük şey vardır. Kuantum dünyasından tutun sufizm dünyasına baktığımızda enerjinin işaretlerini ve sırlarını görebiliriz. Enerjiyi anlayabildiğimizde yaşamın cevaplarına daha kolay ulaşabiliriz.
İnsanoğlu; ağzından çıkan cümlelerin, beyninden çıkan düşüncelerin, bütün evreni dolaşıp tekrar onlara geri döndüğünü bilse, eminim çok daha dikkatli olurdu…Albert Einstein
ENERJİNİN 1. SIRRI
Her şey birbiri ile bağlantılıdır. Bir cevap bekliyorsan belki de o cevap sana zaten veriliyordur. İşaretlere dikkat et. Eğer dikkatli bakarsan hayatta her şeyin birbiri ile bağlantısını görebilirsin. Yıllar önce yaşanmış ve unutulmuş bir olayın birden sana söylenmesi ve bunun aradığın cevap olması gibi. Etrafındaki işaretleri anlamaya başladığında tesadüf diye bir şeyin olmayacağını anlayacaksın.

ENERJİNİN 2. SIRRI
Her şey birdir. Sufi düşüncesi Vahdet (birlik) düşüncesi veya kuantum fiziğindeki teklik yasası. Budist tapınaklarındaki tek kaynak düşüncesi veya her şeyin tek bir noktadan başladığını söyleyen bilimsel görüşler. Hallacı Mansur Enel Hak (Ben Allahım) derken birlik halini anlatmak istedi büyük ihtimalle. Her şey en sonunda bire döner.

ENERJİNİN 3. SIRRI
Her şey enerjidir. Tüm her şey temelinde enerjidir. Canlı veya cansız olması önemli değildir. Maddenin en küçük yapı taşı atomlar enerjidir. Düşünceleriniz bir enerji kanalında oluşur ve tüm çevremizi sarar. Onun için en kolay üretilen enerji düşüncedir. Unutmayın düşünceler hayatınızı yönlendirir. Pozitif düşünün ve olumlama yapın.
>>>10 muhteşem olumlama cümlesi
ENERJİNİN 4. SIRRI
Her şey birbirinin kopyasıdır. Bir güneş sisteminin kopyasını görmek istersen bir atoma bakabilirsin. O atomun ve parçacıklarının atomdan farkı yoktur. Her şey birbiriyle iç içe geçmiş ve dolanmıştır. Evrenin bir kopyasınıda hücrelerimizde görebiliriz. Sufizm de aynı şeye işaret etmekte ve  her şey birbirinin içindedir der.
Kendini okyanusta bir damla sanma. Bir damlanın içinde kocaman bir okyanussun. Mevlana
[post_ad]


Enerjinin Sırrı 4 Öğreti Reviewed by bilgierdemdir on 21:42:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.