Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Albert Einstein'dan Hayatınızı Değiştirecek Sözler


Albert Einstein'in bakış açısından hayata bakmak ister misiniz? Size yol gösterecek 8 Harika sözünü bilgi erdemdir farkıyla yorumlayalım. Einstein hayatı ve enerjiyi araştıran biriydi. Onun vizyonunu anlayabilirsek yaşamdan çok önemli detaylar yakalayabiliriz.

1- Hayal gücü ve bilgiden önemlidir.
Bir yüzyıl önce aya gitmek hayaldi. Yüzyıl önce akıllı telefon kavramı sadece hayaldi. Şu an kullandığımız pek çok icat bazı bilim adamlarının sadece hayalindeydi. Onun için bilgi önemlidir. Ama hayal gücü sana geleceği verir. Hayallerinize inanın ve onların gerçekleşmesi için şans verin.

2- Gerçeklik bir ilizyondur ve kesinlikle istikrarlı bir ilizyondur.
Biz 5 duyu organımızla algıladıklarımıza gerçek deme hatasında bulunuyoruz. Ama gerçeği algıyacak olan duyumuz ruhsal enerjimizdir. Kuantum fiziği şöyle der "Siz ona baktığınızda ve bakmazken evren değişir" Gerçeği beynimiz yorumlar. Kısaca biz beynimizin yorumladığı gerçeği yaşarız.

3- Zayıf davranış zayıf karaktere yol açar.
Hatalarımızın sorumlusu biziz. Sorumluluklarımızı almamız gerekir. Zayıf bir davranış sergilediğimizde bu bizim karakterimiz olur ve belki de alışkanlığımız oluverir.

4- Hiç hata yapmamış bir insan, hiç bir şey denememiş insandır.
Hata yapmak başarmak için gerekli olan bir şeydir. Bir yemek pişireceksen onu ısıtman gerekir. İşte hata o çıkan ısıdır. Hata yapın ve hatalarınızı yargılamayın.
[post_ad]
5- Barış hiçbir zaman güçle korunamaz ancak anlayış ile korunabilir.
Gerçek barış ve huzur güçle değil anlayış ve sevgiyle yaşanır. Anlayış toplumun ihtiyaç duyduğu en önemli şeydir.

6- Problemleri onları oluşturduğumuz düşünce yapısı ile asla çözemeyiz.
Bir problem oluşturduğumuz zihin ile aynı problemi çözemeyiz. Aynı tutumu sergileyerek problemlerin üstesinden gelemeyiz. Onun için acı ve zoru seçmeliyiz. "Değişmeliyiz"

7- Eğer "A" Başarı ise A= X+Y+Z dir. X=Çalışmak Y=Eğlenmek Z ise ağzını kapalı tutmaktır.
Başarının özeti budur. Çok çalış ve eğlen. En önemlisi gerektiği yerde konuşmaktır. Konuşarak sadece kendini tekrar edersin ama dinleyerek yeni şeyler öğrenebilirsin.

8- Hayatta en önemli şey soru sormayı bırakmayın. Merakınızın mutlaka önemli bir nedeni vardır.
Soru sormak ve bir çocuk gibi merakımızı korumak gerekir. Doğru cevapları bulacağımız gün gelecektir. Sorularınızdan ve merakınızdan asla vazgeçmeyin. Yaşamın size verdiği merakın mutlaka sebebi ortaya çıkacaktır. Pek çok insan sorguladıkları için hayallerine ulaştılar.


Albert Einstein'dan Hayatınızı Değiştirecek Sözler Reviewed by bilgierdemdir on 19:07:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.