Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendine Söylemen Gereken 5 Şey


Huzurlu ve mutlu bir hayat istiyoruz. Gülümsemek ve mutlu olmak istiyoruz. Fakat kaygı ve depresyon peşimizi bırakmıyor. Çoğu zaman küçük şeyleri büyüttüğümüz için mutlu olamıyoruz. Bazen sorunların asla bitmeyeceğini düşünüyoruz. Unutmayın kötü günler her zaman geçer. Pek çok ünlü kişi, başarılarını bu zorlu dönemlere borçlular. İşte her sabah kalktığınızda kendinize söylemeniz gereken 5 şeyi yazalım istedik.

Mutsuzluğun birincil sebebi içinde bulunulan durum değil, sizin bu durum hakkındaki düşüncelerinizdir. Eckhart Tolle
Umudunu koru.
Hayat ne kadar zorlarsa zorlasın seni, umudunu koru. Kimsenin senden üstün olmadığını unutma. Her dert bir şekilde üstesinden gelinecektir. Mutlaka hayırlı kapılar açılacaktır. O zaman şöyle söyle kendine "Umutluyum her şey çok güzel olacak"

Yaşananlar Beni Güçlendiriyor.
Ne kadar zorlu bir hayat yaşarsak o kadar güçlü bir kişiliğimiz olur. Bu gerçektir. Bir yamaçta yetişen çiçekle bir saksıdaki çiçek arasında büyük farklar vardır. Hayat size tüm zorluğuyla geldiğinde onu tüm gücünüzle karşılayın. Unutmayın siz kazanacaksınız. O zaman kendinize şunu söyleyin. "Hayatı olduğu gibi kabul ediyor ve başarıya ulaşıyorum"

Kendimi Seviyorum ve Değer veriyorum.
Hayatta herkese değer veriyoruz. Ama iş kendimize geldiğinde ne yazık ki es geçiyoruz. Hatta çoğu zaman kendimize çok yükleniyoruz. Hayatta olan şeyler bizim sorumluluğumuzdadır. Fakat hayatın bir çizgisi var. Bir nehir gibi. Onun için bazen kürek çekmeli ve bazen akışa bırakmalıyız. Bunu yaparken de şunu söylemeliyiz. "Kendimi seviyor ve Değer veriyorum"

Olumlu düşün.
Negatife odaklı yaşarız. Hayatımızın pek çok anında en kötüyü düşünürüz. Buna negatif bakış açısı diyebiliriz. Çoğu zaman bu kötü düşünce yapısı bedenimize ve aklımıza zarar verir. Unutmayın düşündüğünüz kadar kötü değildir hiç bir şey. Olumlu düşünürseniz bu enerji size olumlu sonuçlar verecektir. Kısaca düşüncemiz bize gerçekleri verebilir. O halde kendinize şunu söyleyin "Bugünden itibaren Olumlu ve pozitif düşüneceğim"
[post_ad] Tüm kontrol bende.
Hayatınızın tüm kontrolünü elinize alın. Başkalarını beklemeyin ve harekete geçin. Hayata mutlu ve huzurlu başlamak için hiç bir zaman geç değildir. Mutluluk ve huzur siz onları yaşamak isterseniz sizi bulur. Pişmanlıklarınızı ve geçmiş hesaplaşmalarınızı artık geride bırakın. Şöyle söyleyin " Bugün harika bir gün ve ben harika bir insanım. Tüm hatalarımı affediyor ve hayatımın kontrolünü ele alıyorum"

Hayat; deneyimlememiz ve öğrenmemiz gereken bir yer. Ruhumuzun bu deneyimlere ve bilgeliklere ihtiyacı var. Hayatımıza giren her olay bizim onu deneyimleyip öğrenmemiz için giriyor. Huzur ve Mutluluk için her zaman kendi iç dünyamıza bakmamız gerekiyor. Unutmayın herkes kendi kanadıyla uçabilir. Onun için siz ancak kendinize yardım ederseniz mutlu ve huzurlu olabilirsiniz.

Kendine Söylemen Gereken 5 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 09:57:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.