Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Duygunu değiştir Enerjin değişsin


Neden öfkeleniriz ve neden korkarız? Hangi iç güdüsel dürtülerimiz bizi stresli ve sinirli yapar? Enerjimizi kilitleyen ve hayatımızı zorlaştıran duygu durumlarımızı değiştirebilir miyiz? Enerjimizi serbest bırakabilir miyiz? Gelin tüm her şeyden uzaklaşıp iç dünyamıza bir yolculuk yapalım. Şimdi şu soruları soralım.

Öncelikle burada bu duyguyu yaşayıp yaşamadığımız önemli değil sadece soruları kendinize sorun.

Neden öfkeliyim ?

Öfkemi kaynağına kadar temizleyebilir miyim ?

Öfkemi serbest bırakabilir miyim?

Burada verdiğiniz evet veya hayır cevapları çok önemli değildir. Sadece Öfke duygumuza yöneltiyor bizi ve şimdi tekrar soralım aynı soruları. Öfke duygumuzdan bağımsız hissedene kadar sormaya devam edelim.

Neden mutsuzum ?

Mutsuzluğumu kaynağına kadar temizleyebilir miyim ?

Mutsuzluğumu serbest bırakabilir miyim?

Mutsuzluğunuzu hissedene kadar devam edin sormaya.

3. ve en önemli enerji kilitleyen duygu Kaygı ve Korku

Neden kaygılıyım ve korkuyorum

Kaygılarımı ve korkularımı kaynağına kadar temizleyebilir miyim ?

Kaygılarımı ve korkularımı serbest bırakabilir miyim ?

Bu 3 duyguyu kendi iç dünyanızda yoğun şekilde hissedene kadar sormaya devam edin. Daha sonra duygularınızın ortaya çıkışını hissedin ve onları kabul edin. Kabul edilen her duygu temizlenir ve sevgiye dönüşür. Kıskançlık, nefret veya birisi ile ilgili duygusal problemlerinizde bu şekilde bir çalışma uygulayabilirsiniz. Unutmayın duygularımız çoğunlukla bastırılmıştır ve bu da depresyon olarak bize geri döner.

[post_ad]
Duygunu değiştir Enerjin değişsin Reviewed by bilgierdemdir on 21:20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.