Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Enerjinizi Yükseltmenin Yolları


Madde ve mana (maneviyat) iki görüntü. Biri görünen ve diğeri gizli olan. Bunların arasındaki mükemmel uyum. Beden ve ruh arasındaki bilinmez denklem. Hepimiz bedenimizde enerji üretiriz. Bu bilimsel bir ispattır. Beyin elektrik ile çalışan bir organdır. Kısacası "beden ruhun kafesidir" der ilim adamları. Bu yazımız maneviyat ile ilgili ve ruhsal enerjimizi nasıl yükselteceğimiz ile.
İki alem vardır: İlki varlık alemi, ikincisi mana alemi. Varlık alemi gündüz gibidir, olanı biteni açıkça görürsün, kendini kolayca ele verir. Mana alemi ise gece gibidir, onu bulmak için mutlaka gönül ışığını yakman gerekir. Mevlana
Ruhsal enerjimizi yükseltmek için 10 yol.

Sessizlik - Enerjiye odaklanmanın en güzel yolu
Sessiz bir yer keşfetmelisiniz. Evet şehir yaşantısında bunun imkansız olduğunu biliyorum. Fakat az gürültülü ve kendinizle başbaşa kalabileceğiniz bir yer ruhsal enerjiniz için çok iyi gelecektir. Sessizce en azından bir yarım saat kendinizle geçirmelisiniz. Evet cep telefonu yok :) .

Dua - Ruhsal enerjinizin kaynağı. 
Dindar biri değilseniz olumlama yapabilir ve olumlu düşüncenin gücünü kullanabilirsiniz. Dua etmek insana huzur ve ruhsal bir enerji sağlar. Mümkün olduğunca çok dua edin ve hislerinizi aktarın.

Yavaşlayın - Hayatı izlemeye vakit ayırın.
Tam bir koşturma içindeyiz. Her şey çok hızlı şekilde akıyor. Zaman siz göz kapayıp açana kadar bitiyor. O halde bir adım geri çekilin ve hayatı izleyin. Bir vapurun denizde yol almasını ve bir martının simidi kapmasını izleyin. İnsanları izleyin. İnanın ruhsal enerjinizi yükseltecek bu farkındalık.

Mantra - Basit bir cümle hayatınızı değiştirebilir.
Kendinize bir cümle seçin. Mesela "BEN HUZURLUYUM" bu cümleyi her gün tekrarlayın. Ruhsal enerjinizin arttığını göreceksiniz.

Konsantrasyon - Ruhsal enerjinize odaklanın.
Bedeninizi ruhsal enerjinize odaklayın. Konsantre olun ve ruhsal enerjinizi harekete geçirin.

İç ses - söylediklerime kulak ver.
Ego ve iç ses genellikle birbirine karıştırılır. İç ses tüm bedeninizi saran bir şeydir. Genellikle bir felaketten önce çok yoğun şekilde ortaya çıkar. Başımıza bir şey gelmeden önce söylediğimiz o meşhur sözdür. "İçimde kötü bir his var". Evet iç sesinize odaklanın ve onu keşfedin. Ruhsal enerjinizi yükseltecek en güçlü şeylerden biridir.

Nefes - nefesin senin en güzel gücün.
Yaşam kaynağımız hava. Her içimize çektiğimiz nefes bizi yaşam için tutuyor. Fakat farkındalık ile nefes almak çok iyidir. Onun için günde en az bir kere 3 derin nefes alıp verin. Nefesiniz ile ruhsal gücünüzü fark edeceksiniz.

Dinle - huzurlu şeyler dinlemek harikadır.
Hayatımızı televizyon programları ve sosyal medya arasında bir yerde yaşıyoruz. Evet size bir tavsiyem var. Huzurlu müzikler dinleyin. youtube ve internette bolca huzurlu müzik ve site bulacaksınız.
http://www.rainymood.com/ çok sevdiğim bir site, yağmur sesini seviyorsanız...
http://www.forestmood.com/ diğer alternatifi şehir hayatında pek vakit ayıramadığımız şeyler...

Hisset - Farkındalık yap.
Farkındalık ile hayatın içinde ve şimdi de kal. Göreceksin ruhsal enerjinin de farkına varacaksın.

Ruhsal Güç - Keşfet.
Hepimiz enerjiyiz. Madde içindeki maneviyatız. Bir testinin içindeki suyuz.
"Sen okyanusta bir damla değilsin, Bir damlanın içindeki okyanussun." Mevlana.
Ruhsal enerjin ile bağlantıya geçmek için onu hissetmen ve onun varlığını kabul etmen yeterlidir. Enerjiye odaklandığında bedeninin içindeki gücün nasıl yükseldiğini fark edeceksin. Aklınızı özgür bırakın. Ruhsal enerjinizi keşfedin. Ruhsal gücünüz size yardım edecek ve sizinle birlikte yükselecektir.
 [post_ad]
Ruhsal Enerjinizi Yükseltmenin Yolları Reviewed by bilgierdemdir on 21:26:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.