Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Motivasyonu Düşüren 5 Kelime


Sıradan bir gün ve sıradan olaylar. Her şey aynı ve birbirinin tekrarı gibi. Ufak tefek değişiklikler olmasa diğer günlerden ayıramayabiliriz. Hayatımızı değiştirmek istiyorsak farklı bakış açıları oluşturmalıyız. Aynı yerde durarak yeni bir şey keşfedemeyiz. Birde sürekli kullandığımız bu 5 kelimeyi kullanarak tabii ki. Hayatımızın içinde bolca kullandığımız 5 motivasyonu düşüren kelime var. Bu kelimeleri bir an önce hayatınızdan çıkarmalısınız.

BELKİ - Hayatımızdan çıkarmamız gereken en tehlikeli kelimelerden biri belkidir. Belki ile başlayan her cümle düşük bir motivasyonu içerir. "Belki hayatım daha iyi olur". Hayatının güzel olmasını istiyorsan Şu cümle daha doğru "hayatım çok daha iyi oluyor". "Belki" kelimesini hayatından çıkar.

SONRA - En kötü kelimelerden biridir. Ertelediğimiz ve beklettiğimiz o kadar şey var ki. İşte sonra yaparım. Sonra karar verelim. Sonraya bırakılan her şey unutulmaya ve kaybetmeye mahkumdur.

ZOR - Evet hiç bir şey kolay değil. Ama zoru başarmak için çalışmalısın ve motiveni düşürmemelisin.

İMKANSIZ - Seni yerle bir eden bir sözcük. Bir insan imkansız dediği an o işi nasıl başarabilir ki.

ASLA - Dediğiniz an hayat size onun tam tersini verir. Onun için asla kelimesini kullanmayın. Motivasyonu düşüren ve sizi kendinizle sınamaya bırakan bir kelimedir.
[post_ad]

Yeteneklerin en değerlisi, tek kelime ile maksadın ifade edilebildiği yerde iki kelime kullanmamaktır. Thomas Jefferson

Motivasyonu Düşüren 5 Kelime Reviewed by bilgierdemdir on 20:20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.