Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Dünyanın Sonu Değil


Bazen, hepimiz hayatımızın en kötü gününü geçiriyormuş gibi hissederiz. Umduğumuz ve beklediğimiz şeyler gerçekleşmez ve hayallerimiz domino taşları gibi dağılıverir. Bitti dediğimiz anlardır bu anlar. Kaybetmiş ve yıkılmış durumdayızdır.

Umutlarımızı yitirdiğimizde, hayatın dibine vardığımızda, hiç beklemediğimiz şeyler gerçekleşmeye başlar aslında. İşte o anda içimizden bir ses şöyle der "Dünyanın sonu değil, ayağa kalk"

O zaman, dünyanın sonu olmadığını ispat eden 5 nedeni yazalım.

1- En kötü anında şunu unutma "Yenilmek sana bağlıdır. Sen pes etmezsen kimse seni yenemez"
o halde pes etmedikçe asla bitmiş sayılmaz. 

2- Yarın yeni bir gün "İnandığın şeyleri gerçekleştirmek için hiç bir zaman yaşlı değilsin" Ayağa kalk ve mücadele et. Yarın için enerjini topla...

3- Seni öldürmeyen seni güçlendirir. Yaşadığın şeyler ve deneyimler seni güçlendirir ve sen olmanı sağlar ve bunun için kendine fırsat verirsen seni istediğin yere taşır.

4- Sana çok kötü gözüken şeyler için ileride şükredebilirsin bile. Hayat seni yıkmasın. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır unutma.

5- İmkansız gözüken şeyler ileride mümküne dönüşür asla unutma. Onun için erken karar verme, sabrını ve azmini koru.
[post_ad]
Şunu unutmamalısın. Pek çok insan başarıyı sadece yetenekleri ile kazanmadılar. Onlar başaracaklarına inandılar. Hiç kimse onlara kırmızı halı serip baş köşeye oturtmadı. Tüm enerjilerini hayallerine ve inandıkları şeylere adadılar. Onlar hayatın sadece yaşamaktan ibaret olmadığını anlattı bize. Keşfetmeyi ve mutluluğu öğreten insanlardı onlar. 

Unutma! Başarı pek çok başarısızlığın toplamıdır.
Bilgi erdemdir 
Dünyanın Sonu Değil Reviewed by bilgierdemdir on 22:55:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.