Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Başarı için 5 Önemli Not


Başarmak harika bir duygu. Hepimiz başarılı olmak ve iyi yerlere gelmek istiyoruz. Hayatta başarı için bazı önemli notlar var. Başarı beklentilerimizi karşılamamızdır. Başarı diğer herkesten iyi olmak değildir. Herkes için başarmaktır. Başarı için bu 5 önemli notu hayatınıza yerleştirin.

Başarı neye sahip olduğunuz değil, kim olduğunuzdur. Bo Bennett

Çok çalışmak = Başarı olmayabilir. Evet başarı için çalışmak şart. Ama çok çalışmak bazen başarı ile doğru orantılı ilerlemeyebilir. Başarılı insanlar ter döken insanlardır doğru. Ama doğru şekilde çalışırlar. Hedefleri için doğru şekilde enerjilerini harcarlar. Doğru şeylere odaklanırlar. 

Kendini yolunu çiz, aslına bakarsanız bu da kesin başarı getirmeyebilir. Başarılı insanlar çoğu zaman başkalarının ayak izlerini takip etmişler ve sonunda başarıyı kendilerine özgü bir şekle sokmuşlardır.
[post_ad]
Hırs başarı getirir. Gerçekten hırs başarıya sebep olan faktörlerdendir. Ama aşırı hırs seni yer bitirir ve sonunda her şeyi kaybetmene yol açar. Onun için doğru şekilde kendini motive etmen en önemli şeylerdendir.

Fikirler ve Hayaller arasındaki farkı anlamak. İşte en önemlisi bu. Benim bir hayalim var ve bunu bir fikre dönüştüremiyorsam ne yazık ki hayal olarak kalır. Hayal ettiğimiz şeyleri gerçek hayatta başlattığımız zaman hayal ettiğimiz gibi olmadığını görürüz. Onun için hayallerimizi fikirlere dönüştürmek ve doğru kişiler ile paylaşmak çok önemlidir.

Başarı tek kişilik bir yemek değildir. Başarı genellikle bir takım çalışmasıdır. Doğru kişileri bulun. Bolca fikir alışverişi yapın ve bolca sohbet edin. Başarıyı getiren en büyük etken yaptığınız işten zevk almanızdır. Unutmayın başarı şans eseri değildir. Mutlaka ardında bu 3 etken vardır.

Gayret
Sabır
Fikirler

bunlar bir arada olmadan gerçek anlamda bir başarı sağlayamazsınız.





Başarı için 5 Önemli Not Reviewed by bilgierdemdir on 21:46:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.