Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Anneler Harikadır 10 Neden


Aslında, nedene filan ihtiyaç yok; anneler harikadır. Fakat gerçekten onların harika olduğunu gösteren nedenleri yazalım dedik. Tüm anneler evlatları için yaşar. Onlar fedakardır. Onlar dertlerini içlerine gömüp yüzümüze gülerler. Bizim dertlerimiz onların dertleridir. En büyük güvencemiz ve huzurumuzdur anneler...

10 HARİKA NEDEN

Sevgiyi senden öğrendim..
Hayat büyük bir karmaşa ve bunu şimdi anlıyorum. Sen, hayatı sevmeyi öğreten kişisin bana. Senin dünyanın içinde bana hep yer vardı. Beni her zaman kucaklayan kişisin sen.

Öğreti Dolu Mesajlar..
Hayata dair ilk öğütleri senden aldım. Seninle tanıdım insanları ve her öğüdünü dinlemesem bile hep haklı çıkmayı başardın..

Benim yanımdaydın..
Fırtınada yağmurda, düştüğümde, sevindiğimde ve ne olursa olsun hep benim yanımdaydın. Sen her zaman benden yanaydın.

Seninle Paylaştım..
Sırdaşım sendin. Hayallerimi ve düşüncelerimi ilk seninle paylaştım. Başkalarının gülüp geçeceği fikirlerime, canı gönülden inandın ve beni hayallerim için destekledin.

Kaybolan her şeyi bulan sensin..
Evdeki kaybolan eşyamı 2 saat arasam da bulamam. Sen ise 2 dakika içinde bulursun. Bazen senin sakladığını düşünmüyor değilim :) Her bulduğunda "Bakmak için bakıyorsunu, yapıştırırsın" Bazen bende kendi dünyamda kaybolurum ve sen beni de bundan kurtarırsın..

Gerçekten mutlu edebildiğim insanlardansın.
Bir çicekle yüzünü güldürebildiğimi hatırlıyorum. Her ne hediye alayım dediğimde ön büyük hediye sensin dediğini de. Sen de benim için en büyük hediyesin.

Başarılı olmamı sağlayan kişi sensin.
Haytalıklarıma ve yaramazlıklarıma göz yummadın. Doğru şeyler yapmama yardım ettin ve bana her zaman doğruyu öğrettin.

Harika bir aşçısın.
Senin yemeklerinin üstüne yemek yok. En güzel yemekleri senin sofranda yedim..

Seni üzsem bile beni affedeceğini bilirim.
Biliyorum bazen seni çok üzdüm ve bunun için özür dilerim. Ama seni her üzdüğümde bilirim ki beni affedeceksin..
[post_ad]
Bana ilham veren kişisin.
Masallar anlattın ve bakış açısı verdin. Kitap okudun ve benim tüm hikayelerimi dinledin. Hayatının içinde yaşadığın zorlukları gördüm ve her seferinde mücadele ederek başardın...

İç dünyamı hissedebiliyorsun ve biliyorum ki seninle gizli bir iletişimimiz var.. Sana söylediğim her şeyi dinliyorsun ve beni en iyi sen anlıyorsun. Annelerin harika olduğunu gösteren bu 10 neden değil 1000 lerce neden var aslında. Sevgiye değer veren ve evladını seven, koruyan her anne harikadır... 
Bir anne evladını dokuz ay karnında,üç beş sene kucağında ve ömür boyu kalbinde taşır.

Anneler Harikadır 10 Neden Reviewed by bilgierdemdir on 17:16:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.