Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Potansiyelini Yükseltmek İçin 10 Yöntem



Potansiyelinizi arttırmanın en güzel yolu zihninizi şimdiye ve şu ana odaklamakta geçer. Konsantrasyon bu yüzden çok önemlidir. Aklınızı diğer her şeyden uzaklaştırıp yaptığınız işe verdiğiniz an motivasyonunuz artacak ve enerjiniz yükselecektir. Bu 10 yöntem işinize çok yarayacak...
Damlayan su mermeri, yürüyen gayret dağları deler. Publius Ovidius Naso 

 1- Bugün yapmanız gereken 3 şeyi sıralayın. Her gün sizin için önemli olan ve yapmanız gereken 3 şeyi mutlaka en başa yazın ve mutlaka yapın.

2- Mola vermek. İnsanların motivasyonlarını düşüren asıl sebep molaları zamanlayıcı ile vermemeleridir. 50 dk çalış 10 dk dinlen taktiği her zaman işe yarar.

3- Hareket edin. Yürüyüş yapmak veya basit yoga hareketleri sizi canlı ve motive tutar.

4- Her gün sabah aç karnına bir bardak su içmeye çalışın. Beden gece susuz kaldı ve mideniz boşken içeceğiniz bir bardak su ihtiyacınız olan mineralleri almanızı sağlayacaktır.

5- Şükran duygunuzu güçlendirin. Her gün "güne başlarken" şükran duyduğunuz bir şeyi yazın.

6- Her sabah uyandığınızda bu üç cümleyi söyleyin.
Bugün harika bir gün.
Harika bir insanım.
Her istediğimi başarıyorum.
[post_ad]
7- Kendinize sorun "Bugün ne harika gitti" ve "Bunu nasıl arttırabilirim", "Ne yanlış gitti ve nasıl çözebilirim".

8- Odaklanmak için sabah kalkar kalkmaz üç derin nefes alıp verin. Zihniniz hızlı bir şekilde açılacaktır.

9- Bugüne ve şimdiye odaklan. Bugünün tadını çıkar ve her şeyi farkındalık ile yaşa. Muhteşem bir gün ve sen harika bir insansın unutma.

10- Enerjini odakla ve doğru şekilde dinlen. Gün içinde yapılan en büyük hata enerjini başka şeylerle meşgul etmektir. Akıllı telefona benzetirsek bu durumu. Kullanmadığın pek çok uygulama arka planda çalışmakta ve senin bataryanı bitirmekte. Asıl kullanmak istediğin uygulamayı açtığında ise şarjın çoktan bitmiş oluyor. Önce gereksiz işleri programından çıkar. Sonra ise gerektiği kadar güzel bir şekilde dinlen...

Unutmayın! Güne nasıl başlarsanız gününüz o şekilde devam eder. Bazen motivasyonumuz düşük olarak güne başlarız. Bu yöntemler ile motivasyonumuzu arttırabiliriz. Kendi yöntemlerinizi geliştirebilirsiniz. Her sabah mutlaka yapmaktan keyif alacağınız bir şey bulmak sizi motive edebilir ve enerjinizi yükseltebilir.


Editörün Seçimi >>> Hayatınızı değiştirecek 9 hayat dersi



Potansiyelini Yükseltmek İçin 10 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 22:32:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.