Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kişisel gelişim ve kendini keşfet


Her şeyi bilmene gerek yok. Kendini bil, o kafi. Kinsun
Sade bir meditasyon ile başlayalım yazımıza

Bir nehir düşün. Güçlü akan bir nehir. Nehrin içine gir. Nehrin gücünü hisset. Şimdi tek yapman gereken bir dal gibi nehre uzanmak. Evet nehre direnme ve kendini nehrin akışına bırak. Sen bir parça dalsın ve akan nehir ile mükemmel bir uyum içindesin.

Nehir seni gitmek istediğin yere götürecek buna inan. Şimdi sessiz bir yer bul. Uzanabilir veya oturabilirsin. Enerjini hisset. Bunu hissedebilmek için bir dakika boyunca sadece nefesini izle. Hayat muhteşem ve sen nefes alıyorsun. 

Şimdi tekrar nehirdesin. O nehrin muhteşem akışını hisset. Şimdi nehirde bir daldan çok daha güçlü bir şeysin. Bir kayasın ve nehrin akışına karşı duruyorsun. Nehir senin sayende yön değiştiriyor.

Nehire yön verebilecek güçte bir insansın. Şimdi Enerjine odaklan ve dileklerini söyle. Düşüncenin ötesinde hisset. Olumlu düşün ve aklını arındır.
[post_ad]
Şimdi kendini keşfet ve bu nehirde olman gereken şeye dönüş. Nehirde bir balık ol ve enerjini ona göre odakla. Şimdi nefesine odaklan ve an içinde kal.

Şimdi bu hayatta başarıya götüren 5 ana etkeni yazalım
Kendini keşfet. Bu hayattaki en önemli adım bu; Bir insan kendini bilirse hedeflerini de bilir. Bir balıksan ağacı hedeflemezsin; denizi hedeflersin veya bir kartal isen yüksek yamaçlara ev kurabilirsin. Hayat kendini keşfetmek ile ilgilidir sakın unutma.

Yola koyul. 
Gitmek istediğin yer de olabilir varmak istediğin hedefte bunun için yola koyul başarı için adım atmalısın. Denemeden asla bilemezsin.

Enerjinin farkında ol.
Hayat bir nehir yatağıdır. Enerji ise nehir. Doğru zamanda doğru şekilde davranmalısın. Bazen bir dal olmalı ve bazen bir balık olmasın ve bazen ise bir kaya gibi güçlü durmalısın.

Sevgiye odaklan.
Severek yaşa kendini sev çevreni sev ve en önemlisi yaşamı sev. Sevdiğini işi yap ve mutlu ol.

Bazı şeyler biter.
İnatla hayatından bazı şeyleri çıkartmazsın ve bu sana zarar verir. Biten bir ilişki zarar verir. Biten bir iş deneyimi zarar verir. Yeni bir şeyden korkmak doğaldır. Yeni her zaman tecrübe katar ve bu tecrübeler zor yoldan öğrenilir. Ama unutma yaşam her gün yenilenir.


Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın
Kişisel gelişim ve kendini keşfet Reviewed by bilgierdemdir on 22:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.