Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kaybetmek Harikadir. 5 neden


Kaybetmek çok şeyi öğretiyor insana;
öncelikle kazanmanın tek seçenek olmadığını… Kinsun
Hırsımıza yenildiğimiz zaman başka bir insan oluruz. Yaşamak bunu gerektirir. Kimse kaybetmek istemez. Dahası kimse kaybedenle birlikte yaşamakta istemez. Ama bu her zaman geçerli değildir. Bazen kaybetmemiz gerekir. Bazen vazgeçmemiz ve yenilmemiz. Birilerinin sırtımızı yere getirmesi gerekir.

Size ne olursa olsun kazanmanız gerekiyor diyenlerden değilim. Çünkü bazen kaybetmek gerçekten kazanmaktır. Bence eğer bu 5 şeyden vazgeçiyorsan kesinlikle kaybetmek harikadır.

Ailenden vazgeçiyorsan kaybetmen en doğrusudur. Aile her zaman önde gelir. Aileni hiç bir şey için kaybetme ve onlardan vazgeçme

İnandıklarından vazgeçiyorsan kaybetmen en doğrusudur. İnandıklarını sadece kazanmak için göz ardı edeceksen unut gitsin.

Huzurundan ödün vermen isteniyorsa kaybet gitsin. Bir insanın en önemli yaşam şekli huzurudur. Eğer kazanman huzurunu yok edecekse kaybetmek harikadır.
[post_ad]
Diğer her şey bir yana kişiliğinden ödün vereceksen kaybetmen en doğrusudur. Seni bugün zirveye taşıyacak her şey kişiliğinle ilerde yok olacaktır.

Nefsine yenik düşerek kazanacaksan kaybetmelisin. Çünkü kazanacaklarını değil elinde olanları da kaybedersin.

 Kaybetmek bazen kazanmaktır. Ne için yaşadığımız ve kim olduğumuz bizi biz yapan asıl noktalardır. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli özellik verdiğimiz kararlarda gizlidir. Kazanacağını bildiği halde kaybedebilecek kadar cesaretli bir insan zaten kazanmıştır.

Satrançta bir kazanan ve bir kaybeden vardır. Ama unutma ki oyun bittiğinde tüm taşlar aynı kutuya konur.
Kaybetmek Harikadir. 5 neden Reviewed by bilgierdemdir on 22:06:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.