Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatı Harika Kılmak için 5 Yöntem





Hayatı harika yapan onu yaşama biçimimizdir. Bunun ne parayla, ne şöhretle ilgisi vardır. Hayat kendiniz olmakla ve kendinizi sevmekle ilgilidir. Sizi mutlu edecek tek şey kendinizsiniz. İnsanları yargılamayın ve kendinizi de öyle. İnsanları değiştirmeye çalışmayın. Gelin bu 5 yöntem ile hayatınızı harika yapmayı deneyelim. Mutlu bir gülümseme ile başlayalım...
Hayat bu, bir bakarsın her şey bir anda son bulur.
Hayat bu, son dediğin an her şey yeniden can bulur... Şems-i Tebrizi
Sevdiğin şeylerin listesini yapmakla başlamalısın. Yaşamına değer katan şeyleri ihmal etme. Sevdiklerinle vakit geçir. Hobilerine zaman ayır. Sevdiğin yerlere git ve sevdiğin şeyleri yap. Kısaca "neşelen ve hayatını yaşa" Adam uzun bir yoldan sonra bilgeye ulaşmış hayatın anlamını sormuş. Bilge geldiğin yolu anlat demiş. Adam buraya nasıl vardığını anlatmış. Bilge "Hayatın anlamı demiş *gerçekte yoktur. O her an yaşadığın ve yaptığın yolculukta gizlidir."
İyileşebilecek şeyler için zaman vermelisin. Tüm hayatımız boyunca sabırlı olmadığımız için bazı şeylerden vazgeçtik. Bir şey düzelebilecekse ona imkan vermelisiniz. Zaman tanımalı ve sabırlı olmalısınız.
Biten şeyleri sonlandırmalısın. Bir ilişki bittiyse devam ettirmek iki tarafa da sadece acı verir. İş hayatınızda bir dönem kapandıysa artık yeni bir sayfa açmanın tam zamanı
Bugünden başlayarak yaşadığın her şeyi affetmelisin. Neden mi affetmelisin? Çünkü hepimiz iç dünyamızı bastırıp duruyoruz. Kendimizi yargılıyor ve her seferinde en ağır cezayı yani depresyonu veriyoruz. Affet kendini göreceksin özgürlük hiç bu kadar kolay olmadı.
Sana kalmayacak bir dünya için endişelerini yenmeli ve hayallerini ertelememelisin. Öfkeliyiz çünkü farkındalıkla yaşamıyoruz. Endişeliyiz çünkü şu anı yaşamıyoruz. Hayallerimizi erteliyoruz çünkü korkuyoruz. Yaşamı farklı kılan onu yaşama biçimimizdir. İnandıkların uğruna yaşamayacaksan bu hayatın anlamı nedir?
Seni bağlayan iplerden kurtulmalısın. Özgür bir ruh olmalı ve hayallerini gerçekleştirmelisin. Hiç bir zaman geç değildir unutma lütfen!
[post_ad]

Hayat bir nefestir, aldığın kadar. Hayat bir kafestir, kaldığın kadar. Hayat bir hevestir, daldığın kadar...     Mevlana
Editörün Seçimi >>> Mutlu Olmanın Yolu Senden Geçer.
Hayatı Harika Kılmak için 5 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 20:49:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.