Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Düşüncenin Ötesindeki Güç


Hayat; diğer her şeyin yanında genellikle fark edemediğimiz bir hediyedir. Bize hayat verilmiştir. Yaşam ve dahası seçme şansı verilmiştir. Dahası insanoğluna verilen en büyük hediye düşüncedir. Biz farkında olsakta olmasakta düşüncenin bir enerjisi ve bir gücü vardır. Düşünce insanın zihninin içinde durur. Ama gerçekte düşünce hayatınızı şekillendiren en büyük etkendir.


Özgürlük olmadan yaşam ruhsuz bir beden gibidir ve düşünce olmadan özgürlük şaşkın bir ruh gibidir... Yaşam özgürlük ve düşünce bir beden içinde üç kişidir, hiç bir zaman birbirinden ayrılmaz...
Halil Cibran
Düşünce zihnin seçimidir. Akıl düşünce ile seçim yapar. Dahası düşüncenin maddelere etki ettiği ispatlanmıştır. Düşüncenin gücü diğer her şeyden farklı olarak anlık etkilerle veya daha uzun vadeli etkilerle hareket eder.
[post_ad]
Bugün hayatımıza giren olumlama, çekim yasası ve diğer fikirler tamamen düşünce gücü dediğimiz bir kavramdan doğmuştur. Bir insan düşünceleri ile bir maddeye etki edebilir mi dahası başka insanların hayatlarına etki edebilir mi. Kısa bir cevap istiyorsanız buna direk Evet diyebilirm.

Düşünce gücünün kötü kullanımı ve ileri ritüelleri büyüye kadar uzanır. Büyü bir tür düşünce gücüdür. Dua ve olumlamada düşünce gücünün niyet için olan bölümüdür. Dua insanı huzur ve sağlığa götüren en büyük güçtür. Dinimizde dua için yatarken veya ayaktayken her zaman dua edin denir. Dua insanın omzundaki yükü azaltır ve ruhun derinliklerine huzur getirir.

Düşünce gücü her şeye etki eden bir olasılık kuramıdır. Kuantum fiziğinde olasılıkla ilgili olarak düşüncenin ve düşünen kişinin maddeye etki edebileceği görülmüştür.

O halde düşüncemizi nasıl yönlendirmeliyiz.

Öncelikle iyi şeyler düşünmek en önemlisidir. Bunun için günde bir kaç kez olumlama yapmanız çok faydalı olacaktır.

Güzele ve iyi şeylere odaklanmak en önemlisidir. İnsan kafasını güzelliğe çevirme gücüne her zaman sahiptir.

Kötü düşünceye kapılmamak ve kötü düşünceyi durdurmak çok önemlidir.

Huzur için her gün olumlu ortamlara gitmek veya kendinize olumlu hissedeceğiniz bir yer keşfetmeniz gerekmektedir. (evde bir köşe olabilir)
Düşüncenin Ötesindeki Güç Reviewed by bilgierdemdir on 13:04:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.